Jill Biden si Carmen Iohannis. Doua doamne, sotii de presedinte, pe care le desparte un ocean. Insa, Carmen si Jill au multe lucruri in comun. Chiar mai multe decat se asteptau multi romani. Astazi va povestim toate detaliile nebanuite, care leaga doua vieti ale unor femei atat de diferite.

In varsta de 69 de ani, Jill este cea de-a doua sotie a lui Joe Biden. Cei doi ascund o poveste emotionanta: Jill l-a ajutat pe Joe sa treaca peste socul pierderii primei sale sotii si a fiicei lor de numai un an intr-un tragic accident rutier. Ea are un doctorat in educatie si nu va renunta sa predea.

Jill Biden si Carmen Iohannis, asemanarile dintre cele doua sotii de presedinti

Ea a decis sa iti pastreze slujba cu norma intreaga pe care o are la un colegiu public, din apropierea orasului Washington. Chiar daca va deveni Prima-Doamna a tarii, incepand cu data de 20 ianuarie 2021, tinerii carora le preda ii sunt prea dragi ca sa renunte. La fel a procedat si Carmen Iohannis, care este si acum profesoara la Sibiu.

Jill va continua sa predea limba engleza la North Virginia Community College. Este deja de zece ani profesoara acolo si nu a renuntat la cariera ei nici in perioada in care presedintele SUA era Barack Obama, iar Joe Biden era vicepresedintele tarii, scrie Digi24.

Asa aratau Jill si Joe Biden in tinerete

Jill Biden si Carmen Iohannis. „Dr. Biden se concentreaza pe formarea echipei sale si pe dezvoltarea prioritatilor ei in ceea ce priveste educatia, familiile militarilor si veteranilor si lupta impotriva cancerului”, a declarat Michael LaRosa, purtator de cuvant al viitoarei prime-doamne. Jill Biden, in varsta de 69 de ani, este prima sotie a unui presedinte american care va face naveta.

„Pentru educatorii din America, aceasta este o zi mare: veti avea pe cineva dintre dintre voi chiar in Casa Alba”, a spus Joe Biden, atunci cand a adus un omagiu sotiei sale. Dincolo de cariera, cele doua Prime-Doamne mai au ceva in comun: pasiunea pentru rochiile si fustele scurte, peste genunchi.

Ambele au o pasiune pentru fustele scurte. Sursa foto: Facebook

Jill Biden si Carmen Iohannis. Sotia lui Klaus Iohannis a fost criticata adesea pentru alegerile vestimentare, in timp ce Jill Biden este vazuta drept un fashion icon. Asta desi are aproape 70 de ani si alege sa poarte astfel de tinute. Ramane de vazut cum va evolua sotia lui Joe Biden in rolul detinut pana acum de Melania Trump.

loading...