Anca Dumitra, actrita care interpreteaza personajul Gianina din Las Fierbinti a vorbit pentru prima data despre viata sa personala. Vedeta Pro TV a dezvaluit ca s-a despartit de iubitul ei, iar acum este singura.

Intr-un interviu pentru viva.ro, Anca Dumitra a marturisit ca isi doreste o familie numeroasa, iar acum este o femeie singura.

“Ma incanta ideea unei familii numeroase si pentru ca eu provin dintr-o familie mare. Dar pentru ca anii au trecut, nu stiu daca o sa fie chiar cinci, trecerea timpului nu iarta pe nimeni. (…) Am avut numai relatii de lunga, lunga durata. (zambeste) In prezent, sunt singura”, a marturisit Anca Dumitra pentru sursa citata.

Mai mult, vedeta Pro TV spune ca cele mai imporante calitati la un barbat sunt intelepciunea si simtul umorului: “Nu am un inventar al calitatilor pe care ar trebui sa le aiba sau nu un barbat. Da, stiu ce vreau, ce-mi doresc. Cu siguranta intelepciunea si umorul sunt date importante care mi-as dori sa se regaseasca”.

Pe 31 august, Anca Dumitra a implinit 33 de ani

A fost sarbatoare in echipa Las Fierbinti. Anca Dumitra, interpreta personajului Gianina, a implinit pe 31 august 33 de ani, iar Catalin Maruta si colegii lui de emisiune i-au facut cele mai frumoase surprize.

Frumoasa actrita a fost luata prin surprindere in momentul in care Catalin Maruta i-a arata o filmare in care apar parintii ei si ii ureaza La multi ani. Cu ochii in lacrimi, Anca Dumitra a marturisit ca este extrem de emotionata si nu se astepta la acest moment.

loading...