Povestea de dragoste dintre Ion Dolanescu si Nadia Comaneci reprezinta interes chiar si in aceste zile. Celebra gimnasta si regretatul artist au avut o frumoasa relatie de iubire in anii ’80.

Putina lume stie faptul ca Nadia Comaneci si Ion Dolanescu au fost la un pas sa se casatoreasca. Diferenta de varsta dintre ei nu a contat. Regretatul interpret de muzica populara era mai mare cu 17 ani decat Nadia Comaneci.

Potrivit presei, relatia lor a debutat pe vremea cand gimnasta avea 25 de ani. Relatia lor a durat patru ani si se spune ca de cele mai multe ori erau impreuna pe litoral sau mergeau la un fin de-al artistului, care avea casa langa Focsani, in localitatea Garoafa.

Acolo ar fi fost locul lor preferat de intalnire. ”S-au iubit enorm, in ciuda diferentei de varsta. Nadia era nelipsita de la petrecerile lui. Cand voiau sa fie doar ei doi, plecau la Garoafa”, a marturisit un apropiat al celor doi.

Legatura dintre ei s-a rupt atunci cand Nadia Comaneci a plecat in America. Dar au pastrat o relatie frumoasa, amicala. Cei doi s-au revazut atunci cand gimnasta a revenit in tara.

loading...