Surpriza pe scena de la X Factor. Katarina Dyer, fiica vitrega a lui Andrei Gheorghe a participat la emisiunea de la Antena 1 in editia de vineri, 6 noiembrie 2020. Tanara a impresionat juriul si a reusit sa treaca mai departe.

Telespectatorii emisiunii X Factor au avut parte de o surpriza, vineri seara. Katarina Dyer, fiica vitrega a lui Andrei Gheorghe a urcat pe scena. Tanara a debutat ca solista la varsta de 13 ani, dar mai e si textiera si compozitoare. Fiica vitrega a regretatului om de radio a cochetat cu lumea muzicala inca de mica si a fost incurajata de familie.

Katarina are acum 21 de ani si este studenta la Conservator. “Avem de pregatit un EP de 6 piese, e primul meu proiect care ma ca reprezenta ca identitate artistica si va avea un concept special cu fuziune de stiluri muzicale, precum trap, pop, r&b si jazz. Pana atunci vom lansa cateva proiecte dance de club si o piese pentru piata internationala in colaborare cu What’s UP, iar apoi alaturi de DJ Sava”, povestea Katarina in 2019.

Katarina a urcat pe scena de la X Factor

Cantareata si-a incercat norocul si la X Factor, in fata celor patru jurati. Katarina se descrie ca fiind o fire extrem de optimista si energica, desi in ultimii ani a fost marcata de mai multe drame. Ambii parinti si-au pierdut viata, la perioade apropiata. Mama ei, Petruta Gheorghe, s-a stins dupa ce s-a luptat cu o boala grava: cancer.

“Mama era foarte mult pe partea emotionala si Andrei foarte amuzant, degajat, era intr-un fel ce voiam eu sa fiu. Nu am mai vazut energia asta intre doi oameni. Mama a murit de cancer acum sapte luni, a dus-o patru ani, a fost foarte puternica, iar piesa pe care o voi canta era preferata ei, mereu imi cerea sa i-o cant, iar eu nu mai aveam chef. M-am gandit sa o cant, poate acum ma aude”, a marturisit Katarina pe scena de la X Factor.

Katarina a reusit sa mearga mai departe, dar nu si in bootcamp, dupa ce Stefan Banica i-a dat un NU, dar cantaretul i-a marturisit ca va ramane cu gandul la ea. “Muzica o vad ca pe o pasiune, o vad ca pe un stil de viata. Muzica m-a salvat de multe ori, in multe ipostaze triste ale vietii mele”, a mai spus fiica vitrega a lui Andrei Gheorghe.

loading...