Numaratarea voturilor de la aleferile din SUA inca nu s-au incheiat. Primele rezultate il trimit pe Joe Biden pe scaunul de presedinte al Statelor Unite ale Americii. Putine lucruri se stiu despre viata personala al candidatului democrat.

UPDATE. Joe Biden a castigat alegerile in SUA. Anuntul a fost facut dupa actualizarea rezultatelor oficiale din statul Pennsylvania.

Astazi vorbim despre Jill Biden, care ar putea ajunge la Casa Alba daca sotul ei va castiga alegerile din SUA. In varsta de 69 de ani, Jill este cea de-a doua sotia a lui Joe Biden. Cei doi ascund o poveste emotionanta: Jill l-a ajutat pe Joe Biden sa treaca peste socul pierderii primei sale sotii si a fiicei lor de numai un an intr-un tragic accident rutier.

La inceputul campaniei electorale, Joe Biden a surprins pe toata lumea cu un mesaj despre sotia lui: “Pentru voi toti din aceasta tara, ganditi-va la profesorul vostru preferat, care v-a transmis puterea de a crede in voi insiva. Acesta este genul de prima doamna, care va fi Jill Biden”, a marturisit Joe Biden.

In anul 1972, prima sotie a lui Joe Biden a decedat intr-un accident rutier, impreuna cu fetita lor de numai un an. Cei doi baieti ai cuplului, Beau si Hunter au supravietuit tragediei. Copiii au fost si motivul pentru care Jill s-a casatorit cu Joe Biden.

Cei doi s-au cunoscut in anul 1975, dupa ce Jill a divortat de un fost jucator de fotbal american, Bill Stevenson. Intalnirea dintre ei a fost aranjata de fratele lui Joe. Jill a rememorat recent intreaga scena. “Eram o femeie in toata firea, iar tipii cu care mergeam la intalniri purtau in general jeansi, tricouri si saboti. Cand a aparut Joe la mine la usa imbracat intr-o haina sport si mocasini mi-am zis ca asta n-o sa mearga nici intr-un milion de ani. Era cu noua ani mai mare decat mine. Dar am fost sa vedem Un barbat si o femeie la cinematograf, iar asta ne-a impresionat profund”, a povestit Jill pentru revista Vogue.

Jill si Joe s-au casatorit in anul 1977 in New York, iar in 1981 s-a nascut fiica lor, Ashley. In anul 2015, Beau a murit din cauza unei tumori cerebrale, la varsta de numai 46 de ani.

Cine este, de fapt, Joe Biden. Ce a facut in 2014 la Bucuresti: Mi-a placut intotdeauna Romania, o tara extraordinar de frumoasa

Cine este noul presedinte al SUA. Rezultate oficiale: Joe Biden sau Donald Trump. Alegeri America 2020

loading...