Un nou cuplu a luat prin surprindere telespectatorii de la Pro TV. Camerele cu infrarosu de la emisiunea Ferma au surprins imagini inedite, care au fost difuzate pe post.

George Burcea si Viviana Sposub traiesc o frumoasa poveste de dragoste, care s-a infiripat la emisiunea Ferma de la Pro TV. Cei doi nu se mai ascund si apar din ce in ce mai des imagini cu ei in timp ce se saruta.

Mihaela Radulescu a decis ca George Burcea si Viviana sa petreaca timp impreuna, asa ca asistenta de la Pro TV a ajuns in patul actorului. “Puteti sa ne inchideti luminile? Va multumim foarte mult. Ce inseamna sa fii sef. Pai n-ai venit in camera sefului? Va multumim foarte mult. Noapte buna”, a spus George Burcea.

Aflati pe un pat format din paie, cei doi s-au sarutat si s-au imbratisat minute in sir, chiar si dupa ce luminile s-au stins. Imaginile au fost surprinse cu ajutorul camerelor cu infrarosu si au fost difuzate de Pro TV.

Viviana a revenit la Ferma

In momentul in care Viviana s-a reintors la Ferma, George s-a grabit spre ea, iar vedeta TV i-a sarit in brate fara ezitare. La scurt timp dupa aceea, cei doi indragostiti se sarutau pasional, strangandu-se in brate, iar apoi au povestit amandoi cat de mult i-a emotionat reintalnirea.

“Reintalnirea cu George a fost foarte emotionanta. Nu ma asteptam sa fie asa. M-am gandit mult la clipa in care o sa-l revad, dar ma gandeam ca… Nu stiu, nu neaparat ca o sa dam uitarii acel sarut din hambar, dar ca o sa ne comportam asa cum eram si inainte”, a marturisit Viviana.

“A fost o reala surpriza si m-am bucurat teribil sa o vad pe Viviana”, a spus si George Burcea.

loading...