Raluca Pastrama – prima reactie oficiala, dupa ce Pepe a anuntat ca cei doi divorteaza. Bruneta si-a luat deja fetitele si a plecat din casa pe care o impartea cu artistul, asa cum va anuntam AICI. Cantaretul a socat pe toata lumea cu acel vlog in care anunta despartirea. Multi au sperat ca sunt inca sanse de impacare.

Cea care si-a dorit divortul a fost chiar Raluca. Recent, un interviu pe care Pepe l-a facut cu sotia lui, pe Youtube, a starnit mari semne de intrebare in privinta relatiei lor. Raluca Pastrama parea sa dea de banuit in privinta fidelitatii lui Pepe. De asemenea, si felul in care a fost mereu criticata de public a afectat-o destul de mult.

Raluca Pastrama – prima reactie oficiala. Ce se intampla cu fetitele lor

Dupa ce Raluca a plecat de acasa, este clar ca nu mai exista sanse de impacare intre cei doi soti. Chiar Pepe recunostea ca au incercat deja aceasta varianta, dar nu au ajuns la un rezultat. Dupa ce a fost intervievata de echipa cancan.ro, Raluca Pastrama a avut prima reactie oficiala, dupa ce Pepe a anuntat separarea.

Vizibil afectata de ceea ce se intampla, dar cu fetitele de mana, Raluca a anuntat ca: „Stam acum la parinti. Nu vreau sa comentez mai mult. Stam acum la parinti si mergem la gradinita”. Chiar daca vor divorta, cei doi sunt decisi sa ramana in cele mai bune relatii, de dragul celor doua fetite. Separarea legala se va face la notar.

Pepe si Raluca Pastrama divorteaza. Care este adevaratul motiv, de fapt

Raluca Pastrama – prima reactie oficiala. Anuntul care zguduie showbiz-ul i-a luat pe toti prin surprindere. Chiar daca parea ca cei doi au o relatie stabila, iar Raluca vorbise recent despre discretia din casnicia lor, iata ca adevarul era cu totul altul. Partenera lui Pepe este cea care a decis sa puna capat relatiei.

Conform spuselor cantaretului, cei doi nici macar nu mai locuiesc impreuna, iar decizia ii apartine Ralucai. Chiar daca ar mai fi incercat sa isi salveze relatia, nu a mai fost cale de intoarcere. Acesta este cel de-al doilea mariaj al artistului, care a mai fost casatorit si cu Oana Zavoranu.

loading...