Ce piete se inchid de luni, 9 noiembrie. Ludovic Orban, a explicat joi seara, 5 noiembrie, ce restrictii vor intra in vigoare in tara noastra incepand de luni. A anuntat ca circulatia pe timp de noapte va fi limitata de luni, iar magazinele vor fi inchise.

Citeste si: Raed Arafat explica noile restrictii. Ce se intampla cu cresele, cu terasele si mall-urile din toata tara

“Inseamna ca pe timpul noptii va fi permisa deplasarea la munca, din motive medicale, deci practic numai acele deplasari necesare. Magazinele vor fi inchise”, a declarat el. Declaratia pe proprie raspundere va fi din nou necesara pentru iesitul din locuinta. Acum, Klaus Iohannis a lamurit situatia pietelor din Romania.

Ce piete se inchid de luni, 9 noiembrie, de fapt. Klaus Iohannis lamureste situatia

„Multumesc ca ati ridicat aceasta problema. Aseara am vorbit despre masuri si mai degraba generic despre inchideri de piete si targuri. Am ajuns la concluzia ca probabil solutia cea mai inteleapta ar fi sa se inchida cele care functioneaza in spatii inchise si sa fie lasate sa functioneze pietele in spatii deschise.

Desigur, vor trebui luate toate masurile necesare, dar pietele traditionale romanesti vor ramane deschise. Insa vor fi verificari, trebuie respectate masurile de igiena si de impiedicare a raspandirii virusului”, a declarat astazi Klaus Iohannis, intr-o conferinta de presa.

Ce piete se inchid de luni, 9 noiembrie. Initial, se spusese ca toate pietele din tara vor fi inchise incepand de luni, 9 noiembrie 2020. A fost una dintre masurile care au starnit revolta printre romani. Acum insa, se pare ca autoritatile au analizat mai bine situatia si vor lua o hotarare finala in consecinta, conform Digi24.

Citeste si: Scenariu rosu in Romania. Se revine la declaratia pe proprie raspundere. Lista cu noile restrictii

Joi, 5 noiembrie, in Romania a fost anuntat cel mai negru bilant de pana acum: 9.714 de noi cazuri de persoane infectate cu COVID-19.

Citeste si: Declaratia pe propria raspundere revine in Romania. Ce trebuie sa contina, de fapt

Oficialii au luat decizia ca localitatile Branesti, Bragadiru, Ciorogarla, Dobroiesti, Dragomiresti Vale, Mogosoaia si Popesti Leordeni sa intre in scenariul rosu. Asta inseamna ca in aceste localitati masca va deveni obligatorie si in spatiile deschise, iar restaurantele vor fi inchise la interior.

loading...