Dacia anunta preturile pentru noile modele. Soferii romani au primit acum o veste buna. Au aflat cat trebuie sa scoata din buzunar pentru Sandero, Logan si Sandero Stepway anul acesta. Din pacate pentru unii conducatori auto, fani ai acestor modele, preturile sunt putin mai mari decat cele ale generatiei anterioare, anunta profit.ro.

Acest lucru se explica prin aparitia unor echipamente si tehnologii noi, introduse acum de constructor pe aceste trei masini. Se pare ca va fi, in curand, disponibil si un configurator. Asa vor avea posibilitatea clientii sa isi aleaga un model dupa gustul propriu. Compania anunta oficial ca masinile vor fi disponibile incepand de saptamana viitoare.

Dacia anunta preturile pentru noile modele, in Romania. Cat costa Sandero, Logan si Sandero Stepway

Noul model Dacia Sandero este la generatia a treia. Pretul incepe de la 8.600 de euro. Adica va costa mai mult cu 700 de euro decat modelul anterior. Insa, este mai ieftin decat varianta similara din Franta, fara sa se anunte momentan daca si echipamentele seamana. Conform profit.ro, Dacia Logan va costa 8.400 de euro, in varianta cea mai accesibila pentru soferi.

Modelul de Sandero Stepway va avea un pret mai piperat, incepand de la 12.050 de euro. Masinile Logan si Sandero vor fi disponibile pe piata in trei motorizari. Doua sunt pe benzina, iar a treia este pe motorina. Atat modelul de Logan, cat si modelul Sandero dispun de toate cele trei nivele de echipare: Access, Essential si Comfort.

Dacia anunta preturile pentru noile modele. Cei care vor sa cumpere un Logan, noua varianta Dacia, trebuie sa stie ca versiunea Access le scoate din buzunare 8.400 de euro, in timp ce versiunea Comfort le va scoate din buzunar suma de 12.950 de euro. Pentru cei care vor sa dea banii pe un Sandero, versiunea Access costa 8.600 de euro, in timp ce versiunea Comfort are acelasi pret ca Loganul: 12.950 de euro.

Daca iti doresti sa cumperi noul Sandero Stepway, varianta Essential costa 12.050 de euro, in timp ce versiunea Comfort iti scoate din buzunar 14.050 de euro. Toate modelele noi de la Dacia au o garantie asigurata pentru 3 ani sau primii 100.000 de kilometri. Primele livrari catre clienti sunt deja programate pentru luna decembrie a acestui an.

loading...