Se stie faptul ca Mircea Badea joaca la pariuri atunci cand are ocazia. Vedeta Antena 3 a mizat pe Donald Trump va castiga alegerile din SUA, iar suma pe care este posibil sa o castige este destul de mare.

Mircea Badea isi anunta fanii cu privire la pariurile pe care le face. Marti, vedeta Antena 3 a publicat pariul pe care l-a facut in lupta pentru alegerile prezidentiale din SUA.

Prezentatorul a pariat 3000 de lei pe Donald Trump, fiind convins ca el va iesi presedinte. Potrivit biletului, daca previziunea va fi buna, Mircea Badea va castiga suma de 8400 de lei.

Ce salariu are Mircea Badea la Antena 3

Mircea Badea primeste jumatate din aceasta suma, chiar el fiind cel care s-a dat singur de gol. Prezentatorul a postat pe retelele de socializare suma totala de TVA pe care o plateste catre stat: 8911 lei. Astfel, acesta ar fi incasat suma neta de 8600 de euro. Banii acestia ar fi fost pentru luna noiembrie din 2019.

Insa, Mircea Badea nu sta rau nici la capitolul alte surse de venit, completandu-si cu succes salariul cu alte castiguri separate. CE SALARIU ARE MIHAI GADEA.

loading...