Ce masina conduce Chef Nicolai Tand. Noul coleg din echipa matinalului de la Antena 1 are niste gusturi… deosebite, cand vine vorba de masini. Desi nu duce deloc lipsa de bani, Nicolai a lasat pasiunea sa dicteze. A ales sa conduca o masina cu adevarat deosebita si draga multor romani.

Intretinuta bine, modelul de Dacia 1300 pe care il detine atrage toate privirile cand iese pe strada. De altfel, celebrul bucatar se mandreste cu masina lui. Pune adesea poze cu aceasta pe conturile lui de pe retelele sociale. Acum, dupa ce a intrat in echipa matinalului Antena 1, le-a povestit lui Razvan Simion si Dani Otil despre febletea lui pe 4 roti.

Ce masina conduce Chef Nicolai Tand de la Neatza cu Razvan si Dani

„Nicolai astazi a venit cu o… e mult spus masina. A venit cu o epava, cu o relicva. Am intrebat-o pe Ramona si mi-a zis ca e WOW! Zice: uite, are si caldura”, a inceput Dani Otil.

„N-am timp sa ma duc la sala, asa ca eu conduc o Dacia”, a afirmat cu umor Nicolai. A adaugat ca nu a fost oprit vreodata de Politie, iar masina merge impecabil, cu toate ca multi o iau in deradere.

Chef Nicolai Tand, la Neatza cu Razvan si Dani. Ce se va intampla cu Vladut

Ce masina conduce Chef Nicolai Tand. Schimbari in cadrul emisiunii Neatza cu Razvan si Dani de la Antena 1. Chef Nicolai Tand face parte din echipa matinalului si va delecta telespectatorii cu retete inedite. Chef Nicolai Tand a inceput o colaborare cu emisiunea Neatza cu Razvan si Dani.

In fiecare marti si miercuri, telespectatorii Antenei 1 se vor putea inspira din propunerile culinare ale maestrului bucatar. Vladut nu va pleca de la emisiune, el va prezenta retete delicioase in zilele de luni, joi si vineri.

Ce masina conduce Chef Nicolai Tand. “Am pregatit o supriza pentru cei de acasa, care gatesc alaturi de emisiunea noastra. De astazi incepem o colaborare, in paralel cu colaborarea cu Vladut, cu chef Nicolai Tand. Doua zile pe saptamana, chef Nicolai va veni cu idei noi in platoul Neatza”, a anuntat Dani Otil.

Cine este Chef Nicolai Tand

Ce masina conduce Chef Nicolai Tand. A plecat in lume cand avea doar 20 de ani. Pana atunci traise in Maramures. A ajuns sa munceasca si sa viziteze Anglia, SUA si Franta. Cea din urma i-a ramas cea mai draga tara. A pornit de jos si a ajuns in top, fiind, de altfel, si jurat Top Chef la Antena 1 pentru o perioada.

Si-a cunoscut frumoasa sotie, pe Monica. Fost model international, a trait la randul ei prin mai multe tari. Insa, tot Franta i-a fost aproape de suflet. Dar dragostea a facut-o sa renunte la viata ei si sa revina in tara, alaturi de partenerul ei de viata. Cei doi au impreuna doi copiii minunati, Ilona si Iancu.

loading...