Imagini dezolante au fost surprinse, duminica, la fosta vila a lui Irinel Columbeanu din Izvorani. Constructia a ars mai bine de 12 ore, iar totul s-a transformat intr-o ruina.

Pompierii au fost alertati sambata, 31 octombrie, la ora 15.00, iar la 12 ore distanta autoutilitarele salvatorilor se aflau inca in curtea vilei din Izvorani, incercand sa stinga focul.

Acoperisul constructiei este complet prabusit, iar zidurile sunt innegrite de fum. Potrivit click.ro, focul a pornit de la subsolul cladirii si a cuprins apoi parterul si etajul. Nicio persoana nu se afla in interiorul constructiei in momentul izbucnirii incendiului.

Vila nu ii mai apartinea lui Irinel Columbeanu inca din anul 2012, iar acum era scoasa la vanzare pentru suma de 3,9 milioane de euro. Mai mult, constructia se putea inchiria pentru 15.000 de euro pe luna. In interior se aflau si obiecte de arta, printre care si sculptura Echilibru a lui Sabin Balasa.

Foto: click.ro

Irinel Columbeanu a fost executat silit in anul 2012 pentru suma de 2,91 milioane de euro si 218.000 de lei. Aceste sume rezulta dintr-un credit pe care firma de productie materiale de constructie a afaceristului l-a luat de la banca si a girat cu propria avere pentru acest imprumut.

loading...