Situatia cu privire la raspandirea noului coronavirus este din ce in ce mai grava in Romania. Foarte multe persoane publice contacteaza virusul in ultima perioada. Din pacate, pandemia nu a ocolit juriul emisiunii Romanii au talent de la Pro TV.

Ieri, Andi Moisescu a marturisit ca a fost confirmat cu noul coronavirus. Se pare ca vedeta TV a primit vestea chiar inainte de a incepe filmarile celei de-a sasea zi de auditii pentru Romanii au talent.

“La sfarsitul acestei saptamani am fost testat pozitiv la COVID-19., asa ca m-am izolat si voi lua toate masurile necesare. In acest moment nu am niciun fel de simptome, ceea ce ma face sa sper ca voi trece, cu bine, si peste aceasta provocare”, a marturisit Andi Moisescu.

Mai mult, dupa primirea rezultatelor, Andi Moisescu nu s-a mai alaturat echipei de filmare si s-a autoizolat, tinand cont de toate recomandarile medicale. Filmarile continua intre timp, iar la studio au fost luate toate masurile de siguranta, informeaza click.ro.

Mihai Petre a plecat de la Romanii au talent

Mihai Petre nu mai face parte din juriul de la Romanii au talent. Anuntul plecarii sale a fost facut chiar de el pe o retea de socializare, dar se pare ca nu a fost decizia sa.

Intr-un interviu pentru click.ro, vedeta a lamurit situatia. Coregraful sustine ca a stiut despre o schimbare, dar nu si-a dat seama ca el o sa fie cel care va parasi masa juriului. “Am discutat despre asta, am fost anuntat oficial de luni, iar vineri (9 octombrie) s-a comunicat. O asa veste te ia intotdeauna pe nepregatite. Stiam cu cateva zile inainte ca exista intentia de a se schimba sensul dinamicii la masa juriului, prin aducerea unei doamne sau domnisoare. Dar n-a fost sigur… Nu tine de mine sa judec asta, stiu doar ca asta s-a dorit. Aceasta a fost ideea principala, aceea de a obtine o alta dinamica si de a stabili echilibrul acolo, in juriu”, a marturisit Mihai Petre. Citeste aici articolul integral.

loading...