Ingredientele interzise din dieta Andei Adam. Cantareata a facut furori la Ferma de la PRO TV cu silueta ei. Anda merge des la sala, insa are si un alt truc in maneca atunci cand vine vorba de slabit. Mai precis, artista reuseste sa slabeasca rapid si eficient folosind dieta Nalep. Asa a putut sa scape intr-un interval scurt de timp nu mai putin de 12 kilograme.

Aceasta dieta a fost creata de un medic italian, pe nume Antonio Trombetta. „Alerg dupa copil, fac sport si tin o dieta interesanta, care se numeste Nalep si pe care mi-a recomandat-o prietena mea, Lilia Caraush, dupa ce a slabit 14 kg in doua luni. Eu am reusit sa dau jos 6 kg intr-o luna, mancand orice, dar fara sare si fara zahar”, a declarat Anda Adam, potrivit VIVA!

Ingredientele interzise din dieta Andei Adam. A slabit rapid 12 kilograme

Artista poate manca orice isi doreste, dar trebuie sa respecte o regula de aur. Doua ingrediente sunt interzise cu desavarsire atunci cand vrei sa urmezi aceeasi cura de slabire. NU ai voie sa mananci sare si zahar.

„Dieta se numeste Nalep si este a unui medic italian, pe nume Antonio Trombetta. Dupa ce Anda m-a vazut ca am slabit 14 kg in 2 luni, a vrut si ea. Eu am vorbit cu medicul, le-am facut legatura, si el i-a facut Andei regimul personalizat pe un an intreg. E un regim individual, mai ales ca ea face foarte multa sala si trebuie sa alterneze proteinele”, a spus Lilia Caraush, prietena Andei Adam.

Ingredientele interzise din dieta Andei Adam. „Ea mananca practic orice, important e ca mananca fara sare si fara zahar. Medicul explica faptul ca in orice aliment exista aceea cantitate de sare necesara organismului nostru. Anda a slabit 6 kilorgrame, sta de o luna pe regim”, a mai adaugat Lilia Caraush.

Cine este Anda Adam

Anda Adam este una dintre cele mai cunoscute cantarete de muzica pop, dance si R&B din Romania. Ea a devenit celebra, dupa Revolutie, in urma colaborarii cu trupa R.A.C.L.A. Recent, artista a fost una dintre concurentele din emisiunea Ferma, de la ProTV. A facut parte din echipa Orasenilor, dar a fost eliminata in urma duelului cu Elena Chiriac.

loading...