Zeci de pompieri s-au luptat cu flacarile, sambata, la fosta vila a lui Irinel Columbeanu din Izvorani. Salvatorii au intervenit cu zece autospeciale pentru a stinge incendiul.

Panica in Izvorani. ISU Bucuresti-Ilfov a anuntat, sambata, ca mai multe echipaje intervin la un incendiu care a izbucnit la o vila cu etaj de pe strada Jandarmeriei din Izvorani, potrivit adevarul.ro.

Constructia i-a apartinut lui Irinel Columbeanu, iar imaginile de pe acest domeniu au impresionat Romania, mai ales atunci cand era casatorit cu Monica Gabor.

“Suprafara pe care se manifesta incendiul este de aproximativ 1000 de mp. Nu sunt informatii privind persoane ranite”, a transmis ISU Bucuresti-Ilfov.

Vila a fost scoasa la vanzare

Irinel Columbeanu a pierdut aproape toata averea. Vila din Izvorani care l-a facut celebru a fost scoasa la vanzare de noul proprietar. Pretul cerut este de 3,9 milioane de euro. Imobilul se vinde cu tot cu obiectele de arta din interior, printre care si o sculptura a lui Sabin Balasa, Echilibru.

Potrivit sursei citate, daca nu se gaseste niciun cumparator, domeniul poate fi si inchiriat pentru suma de 15.000 de euro pe luna. Mai mult, vila nu ii mai apartine lui Irinel Columbeanu inca din anul 2012.

“Vila de vanzare/inchiriere Snagov, 10.000 mp teren, 2.500 mp constructie. 15 dormitoare cu baie si dressing propriu fiecare, sauna, piscina interioara si exterioara, ponton, 5 barci la lac, bucatarie profesionala. Ideal hotel, spa, clinica detox, azil privat sau locatie de evenimente”, este descrierea folosita la anuntul vanzarii.

loading...