Veste proasta pentru bucuresteni. Din pacate, actualul primar al Bucurestiului, Nicusor Dan, a facut anuntul legat de evenimentul asteptat de locuitori. Conform declaratiei de joi seara, 29 octombrie, Targul de Craciun din Capitala nu va fi organizat anul acesta.

Citeste si: Cine este, de fapt, Mirabela, sotia lui Nicusor Dan. Ce meserie are

Cauza care sta in spatele acestei decizii este ca “suntem intr-o situatie sanitara exceptionala”. Nicusor Dan a explicat si cum va fi organizat, de fapt, targul in anii urmatori.

Veste proasta pentru bucuresteni. Nicusor Dan a anuntat ce se intampla cu Targul de Craciun

“Nu o sa avem targ de Craciun in aceasta iarna pentru ca suntem intr-o situatie sanitara exceptionala, in care mor medici si personal sanitar. Nu ne permitem sa amplificam acesta boala. In anii urmatori, cand vom fi trecut prin aceasta pandemiei, asa cum se intampla peste tot in lume, o sa avem targ de Craciun”, a declarat edilul.

Veste proasta pentru bucuresteni. „Primaria va fi intr-un parteneriat cinstit comercial cu operatori privati, va pune spatiul la dispozitie, vor plati o chirie si se vor subcontracta, vor plati pentru evenimente culturale. E o chestiune comerciala, in care niciodata Primaria nu plateste nimic, asta este modul in care o sa o facem de cum incolo.

Din punct de vedere sanitar, suntem pe marginea prapastiei. Noi, Bucurestiul, opinia mea ferma este ca nu trebuie sa avem un targ de Craciun in aceasta iarna”, a declarat Nicusor Dan, conform Digi24.


Veste proasta pentru bucuresteni
. In urma cu doar o luna, actualul primar anuntase ca este putin probabil ca Primaria sa mai aloce un buget pentru Targul de Craciun sau Targul de Paste. Motivul invocat a fost reprezentat de nevoia de a redirectiona acesti bani catre situatiile urgente, cauzate de pandemie.

Cine este, de fapt, Nicusor Dan, noul primar al Capitalei

Nicusor Dan, de profesie matematician, este unul dintre cei mai cunoscuti activisti civici din Bucuresti. El este si fondatorul asociatiei Salvati Bucurestiul. Politicianul are o relatie de cativa ani cu Mirabela Gradinaru, de profesie manager la o mare companie auto.

Cei doi locuiesc cu chirie intr-un apartament din zona Gorjului, iar in urma cu cativa ani au devenit parintii unei fetite.

Citeste si: Ce masina are, de fapt, Nicusor Dan. A abandonat-o in fata blocului

Veste proasta pentru bucuresteni. Nicusor Daniel Dan s-a nascut pe data de 20 decembrie 1969 in Fagaras si este un activist civic si matematician român, initiator si fost presedinte al partidului Uniunea Salvati Romania. El a candidat pentru functia de primar general al Bucurestiului la alegerile din iunie 2012, și alegerile locale din 2016.

Din iunie 2016, Nicusor Dan a devenit consilier general al municipiului Bucuresti. In prezent, este actualul primar al Capitalei, dupa ce a castigat alegerile in fata Gabrielei Firea.

loading...