Surpriza de proportii pentru fanii serialului Las Fierbinti. Ecaterina Ladin, actrita care interpreteaza personajul Dalida este insarcinata. Vedeta Pro TV a confirmat informatia si a facut primele declaratii.

Actrita Ecaterina Ladin, cunoscuta din serialul Las Fierbinti este insarcinata pentru a doua oara. Actrita se afla in a patra luna de sarcina si va aduce pe lume un baietel.

Dalida a facut primele declaratii despre aceasta perioada frumoasa din viata ei si a recunoscut ca ea si sotul ei isi doreau foarte mult inca un copil. Cei doi mai au un baietel in varsta de patru ani pe nume Marcu.

„Sunt insarcinata in patru luni. Ne-am dorit foarte mult copii si eu, si sotul meu. Inca de cand ne-am cunoscut, ne-am dorit. Si Marcu, fiul nostru si-a dorit. Mi-e rau in perioada asta si obosesc foarte repede. Dimineata imi este somn. Voi avea inca un baiat. Nu am pofte. Daca vad ceva, imi este pofta”, a declarat Ecaterina Ladin in cadrul emisiunii La Maruta.

Dezvaluiri din culisele serialului Las Fierbinti

Recent, vedeta PRO TV a decis sa povesteasca despre culisele serialului si despre cum a ajuns, de fapt, sa o joace pe Dalida, Cum reactioneaza oamenii cand o recunosc pe strada? Care sunt replicile ei preferate? Afla totul in randurile de mai jos.

“Nu ştiu dacă există actor care să se împrietenească uşor sau repede cu vreun personaj. E ceva ce trebuie să creezi, să dai naştere. Unora le reuşeşte mai repede, altora mai greu, în acest caz sunt şi eu. Acest rol poate abia acum e ceea ce trebuie să fie, pentru că nu mai sunt emoţiile de la început şi pot să lucrez la el lucid, nu instinctiv.

Cel mai greu a fost primul sezon, neavând feedbackul publicului. Putea să-mi spună oricine că e OK, Dragoş, colegii, mie nu-mi plăcea sau nu aveam încredere. Când a apărut pe post şi am văzut că place, abia atunci m-am mai liniştit, dar munca asupra Dalidei nu s-a terminat. Muncesc continuu ca să fie bună şi adevărată”, a declarat Ecaterina Ladin pentru clickpentrufemei.ro.

Cine este sotul Ecaterinei Ladin

Intr-un interviu mai vechi, actrita Ecaterina Ladin a vorbit despre povestea de dragoste dintre ea si sotul ei.

”L-am cunoscut prin intermediul altor prieteni de-ai noștri, dar i-am fost angajată. Cumva el administra plaja de la Costinești. Eu neavând de muncă atunci, nu jucam, înainte de a începe ”Fierbințiul” (n.r. serialul Las Fierbinți). Presupun că i-a plăcut cum muncesc și s-a îndrăgostit de mine. A fost așa o chimie. Ne-am întlnit la momentul potrivit, când eram maturi, nu mai eram copii. Cred că i-a plăcut stabilitatea mea și puterea de muncă.

Mie de el nu mi-a plăcut la început. Nu că nu mi-a plăcut, dar nici prin cap nu-mi trecea că el ma invită la film ca un fel de întâlnire”, a declarat Ecaterina Ladin pentru Pro TV.

loading...