Cornel Ilie – adevarul despre noua iubita. Abia s-au dezmeticit fanii, dupa ce Razvan Simion a anuntat ca se desparte de Lidia Buble. Imediat a si aparut rapid un nou motiv de barfa. Cornel Ilie a socat, la randul lui, lumea buna din showbiz cu anuntul divortului.

Dupa o scurta perioada de timp, aparea videoclipul pentru o melodie. Dar imaginile cu Buble si Ilie lansau o noua ipoteza. S-a zvonit rapid ca ei traiesc o frumoasa poveste de dragoste, in secret. Nu doar cu el s-a spus ca are o legatura. Dupa cum v-am povestit AICI, Lidia a fost si in casa altui barbat celebru.

Cornel Ilie – adevarul despre noua iubita. Artistul a rupt acum tacerea

Lidia Buble a negat ca ar exista vreo relatie amoroasa intre ea si Cornel Ilie. Insa, acum artistul este cel care a rupt tacerea. Cand a fost intrebat, in cadrul unui interviu pentru redactia.ro, daca exista o femeie speciala in viata lui, a recunoscut ca da. Exista acea persoana iubita, la care se gandeste non-stop.

Cornel Ilie – adevarul despre noua iubita. „Tot ce a fost amoros intre Lidia si mine s-a intamplat la filmarile clipului, unde am jucat cele doua personaje ale povestii. Daca se ajunge la astfel de zvonuri, inseamna ca ne-am facut treaba foarte bine. Nu ma deranjeaza, iar cei din jurul meu, cei care sunt apropiati inteleg ca foarte multi oameni comenteaza din rautate sau din plictiseala. Cei din jurul meu cand vor sa afle ceva despre mine ma intreaba, nu afla de pe net”, a mai declarat Cornel Ilie,

Cine este, de fapt, Lidia Buble. Viata personala si cariera

Cornel Ilie – adevarul despre noua iubita. Lidia Buble a inceput sa cante copil fiind in corul bisericii penticostale Emanuel din Deva la care tatal ei este pastor. Solista a crescut intr-o familie numeroasa, avand zece frați. Familia este compusa de multi muzicienii. Buble a cunoscut celebritatea atunci cand Adrian Sina de la Akcent a ales-o sa cante doua hituri cu el.

Piesele „Kamelia” si „Noi simtim la fel” se auzeau pe toate radiourile din Romania si din strainatate, avand impreuna peste 11 milioane de vizualizari pe YouTube, astfel ca, in doar cateva luni de zile, dintr-o necunoscuta, Lidia Buble a devenit star la varsta de 21 de ani.

loading...