Romania a urmarit cu sufletul la gura povestea Alexandrei Sava, mama a sase copii, careia echipa Visuri la cheie de la Pro TV i-au construit o casa noua.

Potrivit protv.ro, peste o mie de voluntari s-au mobilizat si i-au construit Alexandrei Sava o casa de vis. “Eu nu stiu daca merit, dar copiii mei sigur merita”, a spus cu lacrimi in ochi Alexandra.

Echipa Visuri la cheie a ajuns in viata familiei chiar de ziua Alexandrei. Dragos Bucur a dorit sa-i ofere un cadou mamei eroine si a avut ocazia sa o cunoasca pe Maria Dragomiroiu, artista pe care Alexandra o indrageste.

“Ma impresioneaza foarte mult aceste situatii in care femeile sunt abuzate. Sunt convinsa ca numai Dumnezeu este cel care iti da putere sa treci printr-o asemenea situatie de viata”, a marturisit Maria Dragomiroiu.

Mai mult, interpreta de muzica populara i-a cantat o melodie care i-a ajuns Alexandrei la suflet si nu si-a putut stapani lacrimile. “Am simtit-o pe Maria Dragomiroiu ca pe mama mea, pentru ca mama mea este decedata de cand aveam 7 ani. Nu ma asteptam la asa cadou”, a marturisit mama.

Emisiunea Visuri la Cheie a fost lider de audienta pe segmentul publicului comercial, format din persoane cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, si a inregistrat 8,2 puncte de rating si 22,2 % share.

Romanii au fost impresionati de povestea Alexandrei Sava. Ea si cei sase copii s-au mutat in care noua, unde au descoperit ca pot trai fericiti.

loading...