Printul Philip a ajuns intr-un punct in care situatia petrecuta cu Harry si Meghan Markle a inceput sa produca niste consecinte nedorite. Ducele de Edinburgh, sotul Reginei Elisabeta, a ajuns la o varsta respectabila de 99 de ani. El spune ca este „consternat si profund suparat” de plecarea fostilor duci de Sussex.

Cel putin asa sustine Ingrid Seward, experta si jurnalista a casei regale. Initial, Printul a indragit-o pe Meghan Markle. Dupa ce s-a intamplat, totusi, acesta o compara cu Wallis Simpson. Aceasta este o femeie pentru care in 1937 regele Edward al VIII-lea a renuntat la tron.

Printul Philip nu intelege decizia lui Harry

Dupa cum mentioneaza chiar jurnalista casei regale, Printul nu este capabil sa inteleaga de ce Printul Harry a decis sa renunte la viata regala. „Comportamentul nepotului sau ii este complet strain ducelui, iar relatia dintre ei a avut de suferit”, a mai spus aceasta.

Ducele de Edinburgh a fost de asemeni „consternat” de modul in care cei doi si-au anuntat iesirea din viata regala, scrie clickpentrufemei.ro.

Printul Philip este extrem de suparat din cauza situatiei. „Cred ca este foarte, foarte dezamagit, avand in vedere ca a renuntat la cariera sa navala pentru a sta alaturi de regina. Pur si simplu, nu poate intelege de ce nu l-ar putea sustine pe Printul Harry si sa-l ajute, mai degraba decat sa se faca auzita doar ea”, spune Ingrid.

Kate Middleton si Meghan Markle. Ce a crezut prima oara sotia lui William despre cumnata ei

Despre relatia dintre Kate Middleton si Meghan Markle s-au scris fluvii de romane pana acum. Kate, Ducesa cuminte, care a respectat mereu regulile, versus Meghan, rebela, divortata, o prezenta atipica pentru traditia Casei Regale. Desigur, presa de scandal din intreaga lume a profitat de acest lucru si a asa au aparut mii de articole cu dezvaluiri. Unele au fost facute chiar de catre persoane apropiate de cele doua Ducese.

Citeste AICI intreaga poveste.


Sursa: clickpentrufemei.ro
Foto: ProTV

loading...