Horoscop cele mai periculoase zodii. Unii nativi sunt capabili sa iti faca rau fara sa clipeasca. Cine sunt persoanele cu care trebuie sa interactionezi cu mare grija. Toti oamenii au o latura intunecata in suflet, dar unii ascund mai mult decat lasa sa se vada.

Astazi iti oferim un top al zodiilor care sunt pregatite oricand sa faca orice pentru a se asigura ca totul decurge conform planului. Conform unui studiu realizat de FBI, despre ucigasii in serie si zodiile lor, se pare ca cel mai putin periculosi nativi sunt cei din zodia Taur si din zodia Rac.

Horoscop cele mai periculoase zodii

Capricorn

Acesti nativi sunt capabili sa comita orice fel de infractiune. Indiferent daca vorbim despre un furt marunt sau un act deosebit de grav, precum o crima, un Capricorn este oricand gata sa faca asta. Insa, aceasta stare le poate aduce pedeapsa cuvenita, pentru ca entuziasmul lor duce la neglijenta. Prin urmare, pot fi prinsi foarte usor.

Leu

Este un semn zodiacal de foc, influentat puternic de planeta Mercur. Asta ii face sa aiba obsesii si idei fixe, la care nu renunta pentru nimic in lume. Asta poate duce cu timpul chiar la tulburari serioase de comportament. Conform specialistilor FBI, criminalii care se nasc in aceasta zodie ucid doar pentru faima.

Scorpion

Horoscop cele mai periculoase zodii. Acesti nativi sunt extrem de periculosi este tendinta de a fi extrem de gelosi, agresivi, chiar sadici uneori. Aceasta natura a lor, sadica, ii face uneori sa ii manipuleze pe ceilalti. Au o capacitate iesita din comun de a trage sforile si de a convinge cu usurinta pe altii sa comita infractiuni in numele lor, scrie clickpentrufemei.ro.

TOP 6 nativi care iti fac rau fara mila

Sagetator

Acesti nativi sunt duri, dar nu atat de periculosi incat sa ucida. NU fac asta nici macar daca viata le este pusa in pericol. In schimb, sunt extrem de inteligenti cand vine vorba despre furturi. Sunt nascuti in zodia care se pricepe cel mai bine sa gaseasca o cale de iesire din puscarie, daca ajung cumva in spatele gratiilor.

Varsator

Horoscop cele mai periculoase zodii. Au o personalitate manipulatoare si razbunatoare. Sunt foarte periculosi acesti nativi, pentru ca au si abilitati excelente de lider. Nu se feresc sa influenteze modul de a gandi al celor din jur, pentru interesul propriu. De obicei insa, nu isi manifesta atat de evident latura intunecata.

Balanta

De obicei, acesti nativi cauta armonia si echilibrul, evitand sa incalce legea. Insa, atunci cand sunt influentati de alte persoane periculoase, devin complici si incep sa comita infractiuni. De obicei insa, este vorba despre infractiuni legate de droguri sau din domeniul financiar.

loading...