Schimbari in cadrul emisiunii Neatza cu Razvan si Dani de la Antena 1. Chef Nicolai Tand face parte din echipa matinalului si va delecta telespectatorii cu retete inedite.

Chef Nicolai Tand a inceput o colaborare cu emisiunea Neatza cu Razvan si Dani. In fiecare marti si miercuri, telespectatorii Antenei 1 se vor putea inspira din propunerile culinare ale maestrului bucatar.

“Am pregatit o supriza pentru cei de acasa, care gatesc alaturi de emisiunea noastra. De astazi incepem o colaborare, in paralel cu colaborarea cu Vladut, cu chef Nicolai Tand. Doua zile pe saptamana, chef Nicolai va veni cu idei noi in platoul Neatza”, a anuntat miercuri Dani Otil.

Vladut nu va pleca de la emisiune, el va prezenta retere delicioase in zilele de luni, joi si vineri.

Prima reteta prezentata de chef Nicolai Tand a fost de sezon: un capuccino cu hribi, pe care bucatarul i-a adus din Maramures. “Am ales doua feluri de hribi cu care voi pregati un brunoaise, o mamaliga pe baza de ceapa, cu unt si spuma de hribi deasupra. Voi porni de la o mancare clasica, pe care sa o tocmesc un pic altfel”, a spus chef Nicolai Tand.

Cine este Vladut

Ne aduce zambetul pe buze in fiecare dimineata, la Antena 1. De asemenea, bucatarul care apare in matinal ne face pofta de mancare si ne invata o multime de retete delicioase. Cu toate acestea, putini oameni stiu cine este, de fapt, Vladut, in viata de zi cu zi.

Niciodata nu si-a spus povestea vietii lui in emisiune. Nici macar in interviuri nu a spus prea multe despre familie. Insa, intr-un interviu a oferit in sfarsit mai multe detalii. Se pare ca Vladut a intrat pentru prima data in bucatarie de dragul familiei si al unei vecine.

„Mama este cel mai mare susţinător al meu. Tata nu mai este, din păcate s-a dus. Dar mama este cel mai scump om din lumea asta. Am o mamă minunată. Există satisfacţii şi niciun regret”, a declarat despre familie, dar si despre cariera in televiziune, alaturi de Razvan si Dani. Citeste AICI continuarea.

loading...