Mihai Gadea a facut un anunt dureros in timpul emisiunii Sinteza zile de la Antena 3: un apropiat a murit dupa ce s-a infectat cu noul coronavirus. Mai mult, realizatorul este revoltat cu privire la felul in care autoritatile gestioneaza pandemia de COVID-19 in Romania.

In cadrul editiei Sinteza zilei, Mihai Gadea a factut o dezvaluire trista. Un apropiat al familiei sale s-a stins din viata dupa ce a contactat noul coronavirus.

“Intr-o zi sora mea cea mai mare imi trimite o informatie despre unul dintre cei mai buni prieteni ai tatalui meu care a murit infectat cu COVID. Eu nu-l mai vazusem de niste ani de zile – era una dintre cele mai mari bucurii in copilarie. Plecase in America si cand venea dupa Revolutie.. ‘wow, venea Mircea’. Pentru noi, un om de care suntem extrem de legati.

Si am intrebat ce s-a intamplat cu el, daca era cumva bolnav. Si sora mea imi trimite o fotografie recenta cu el, arata impecabil, arata ca un actor. Deci, eu stiu oameni care au murit, dar vedeti dvs. una e una, alta e alta. Eu port masca oriunde ma duc, am grija de mine, de cei dragi.

Eu cand ma intalnesc cu parintii mei, pe care as vrea sa-i iau in brate, stau cu masca pe gura si stau la un pic de distanta, pentru ca eu am o expunere mai mare, pot sa ma infectez si nu vreau sa infectez pe nimeni. Eu respect toate lucrurile acestea si toti oamenii respecta lucrurile acestea, dar ajunge cu bataia de joc! Ajunge cu gradul de conformare! Ajunge cu Raluca Turcan care da ordine sa se toarne oamenii intre ei!

Ajunge cu batjocorirea lui Dan Bittman si a tuturor acelora care au o alta pozitie. Eu nu sunt de acord cu tot ce spune Dan Bittman, dar el are dreptul sa vorbeasca intr-o tara libera. Ajunge cu aceasta bataie de joc ‘nu va lasam sa va intalniti la o ceremonie religioasa’. Cum sa fii tu in situatia sa dictezi cuiva in cine sa creada, in ce sa creada?”, a spus Mihai Gadea, la Antena 3.

Sora lui Mihai Gadea s-a mutat in Spania

Pentru prima data in emisiunea lui, Mihai Gadea a prezentat-o pe sora sa mai mica. Cei doi au depanat amintiri din copilaria lor si au impartasit impresii despre diferentele dintre Romania si Spania.

Emi locuieste in Spania de 25 de ani, in Madrid, alaturi de sotul ei si cei doi copii: Noah si Mateo.

Potrivit spynews.ro, sora lui Mihai Gadea traieste o viata linistita in Spania. Emi munceste din greu si are o meserie importanta. Mezina familiei lucra inainte la una dintre cele mai mari banci din Spania, dar acum s-a mutat la o companie influenta.

Mihai Gadea, casatorit cu fiica unui pastor

Agatha Kundri, sotia lui Mihai Gadea, este o prezenta extrem de discreta si nu se stiu foarte multe lucruri despre ea. Agatha a abosolvit Universitatea de Vest din Timisoara in 2004 si este fiica unui pastor adventist.

Mihai Gadea si Agatha Kundri sunt casatoriti de peste 15 ani si au impreuna o fata, pe Maisha Karina.

loading...