George Burcea a plecat din Ferma. In emisiunea de aseara, de la PRO TV, s-au luat niste decizii uluitoare. Pana si Augustin Viziru a afirmat: „Asta nu este Ferma 5, este Ferma soc!”. Viviana Sposub si Ana Maria Ababei au fost puse sa se dueleze pentru postul de Fermier Sef.

Citeste si: Cati bani primeste George Burcea la Ferma. S-a aflat adevarul din culisele PRO TV

Insa, desi iubita lui Burcea plecase la duel decisa sa piarda, asa cum planuise Andrei Stoica, a avut apoi parte de o surpriza totala. Cea care a pierdut, a fost anuntata ca pleaca acasa. Vestea a cazut ca un trasnet si pentru ceilalti concurenti.

Citeste si: George Burcea si Viviana Sposub s-au mutat impreuna. Prima aparitie oficiala la TV

George Burcea a plecat din Ferma. Decizii uluitoare la PRO TV

Dupa ce a pierdut lupta, Viviana nu a avut sansa sa il vada imediat pe George Burcea. I-a lasat un mesaj video emotionant, spunandu-i ca il iubeste pentru prima oara in fata camerelor de filmat. Viviana a regretat ca nu si-a ascultat sufletul si ca s-a luat dupa strategiile facute de ceilalti concurenti.

In tot acest timp, George Burcea se afla la spital. Durerile cauzate de cazatura din timpul duelului cu Paul Diaconescu s-au acutizat. Au devenit insuportabile, concurentul fiind nevoit sa apeleze la ajutorul echipei de filmare. Gabi Toader a fost printre cei mai afectati de rasturnarea de situatie.

George Burcea nu si-a putut stapani lacrimile, cand a anuntat ca renunta

George Burcea a plecat din Ferma. Dupa ce s-a intors de la spital, George Burcea a primit vestea despre duelul pierdut de iubita lui. Cei doi s-au reunit, pentru a afla ca trebuie sa aleaga care dintre cei doi merge acasa. In cele din urma, decizia a fost luata, iar George Burcea a parasit competitia, chiar daca era unul dintre favoritii pentru trofeu.

George Burcea a plecat din emisiune, dupa ce Mihaela Radulescu i-a spus ca medicii recomanda ferm repaus total. „Cu toata dragostea, ii cedez locul Vivianei. Eu sunt inca tanar, am doi copii de care trebuie sa am grija, am proiectele de film si de teatru. Stiu ca daca mai raman aici, in cateva zile voi cere sa ies afara sau la duel. Si atunci ar fi aiurea ca celalalt sa plece degeaba”, a declarat Burcea.

loading...