Bucurie uriasa pentru Octavian Bellu si Mariana Bitang. Vestea minunata i-a luat pe multi prin surprindere. Cei doi antrenori au facut istorie pentru echipa de gimnastica a Romaniei. Sub conducerea lor, sportivii nostri au castigat cinci titluri mondiale si doua olimpice. Acum, Bellu si Bitang au fost declarati oficial „Cei mai de succes antrenori din lume – Duo”.

Titlul le-a fost acordat de catre Academia Recordurilor Mondiale (World Record Academy), se arata intr-un comunicat de presa, conform agerpress.ro. In perioada in care au lucrat ca antrenori ai echipei Romaniei, gimnastele noastre au castigat un total de 305 medalii la Campionatele Europene, Mondiale si la Jocurile Olimpice.

Bucurie uriasa pentru Octavian Bellu si Mariana Bitang. Au primit chiar acum vestea

„La 12 ani de la recunoasterea oferita antrenorilor Octavian Bellu si Mariana Bitang drept cei mai de succes antrenori din lume, Academia Recordurilor Mondiale (World Record Academy) a publicat un nou record al acestora. Este vorba de recordul ”Cei mai de Succes Antrenori din Lume – Duo”, pentru cuplul Bellu-Bitang”, se arata in comunicatul citat.

Cum a inceput relatia lor de iubire. Povestea antrenorilor deveniti legende in sport

Ani de zile s-a spus ca pe Bitang si Bellu i-ar lega mai mult decat o relatie profesionala. Au negat pentru multa vreme, dar apoi povestea lor de iubire a iesit la iveala. Putina lume stie insa ce parteneri au avut cei doi inainte, dar si ce spunea fosta sotie a antrenorului despre actuala lui iubire.

Octavian Bellu si Mariana Bitang, bucurie uriasa. Octavian Bellu a fost casatorit cu Camelia, o asistenta medicala din Ploiesti. Mariana Bitang l-a avut drept partener de viata pe Viorel, scrie libertatea.ro. „Eu am incercat in atatia si atatia ani sa ajungem la un numitor comun si consider ca am fost prea intelegatoare… L-am rugat sa-i marturiseasca si fetei, (n.r. fiica lor, Iolanda) pentru ca ea tot timpul imi spunea ca nu poate fi adevarat, ca doar mi se pare mie”, afirma Camelia.

Octavian Bellu si Mariana Bitang. „L-am chemat la o discutie. Eu am propus varianta divortului, dar el a cerut un timp de gandire, care, insa, de unde la inceput era de trei luni, s-a transformat apoi in sase luni, apoi intr-un an. Cu Mariana Bitang am fost prietena. Noi am fost in vizita la familia ei, ea a venit la Ploiesti si am fost cu ea o gazda buna, draguta si amabila”, a mai adaugat femeia, conform sursei citate anterior.

Ce este, de fapt, World Record Academy

Academia Recordurilor Mondiale (World Record Academy) este cea mai mare organizatie care certifica recorduri mondiale si, totodata, detinatoarea celei mai mari baze de date cu recorduri mondiale.

loading...