Iubirea secreta a Printesei Diana. S-a casatorit cu Printul Charles, cel care fusese iubitul surorii ei, in adolescenta. Dupa o despartire dureroasa si o viata chinuita, isi regasise zambetul alaturi de Dodi Al-Fayed. Destinele lor au fost legate de iubire si de moarte. Putini stiu inca ca Diana a avut o iubire secreta si era la un pas sa se casatoreasca cu un alt print.

Citeste si: Ultimele cuvinte ale Printesei Diana. Ce a dezvaluit pompierul care a incercat sa o salveze

Culmea, tot din Familia Regala Britanica. Biograful regal Andrew Morton a facut niste dezvaluiri care arunca in aer tot ce se credea despre povestea de iubire dintre Charles si Diana. Se pare ca barbatul langa care si-ar fi dorit ea, de fapt, sa isi petreaca tot restul vietii era… fratele mai mic al Printului Charles, Andrew. In cartea „Andrew: Prinţul Playboy”, Morton ofera toate detaliile.

Iubirea secreta a Printesei Diana. Cu cine si-a dorit sa se casatoreasca, de fapt

Cei doi s-ar fi cunoscut atunci cand Diana era inca la Sandringham. Flacara iubirii a animat-o inca de cand l-a vazut pentru prima oara. Recent, o fotografie de colectie a facut inconjurul Instagramului. In ea apar cei doi, Diana si Andrew. Cei doi pareau sa fie foarte apropiati si se simteau bine unul in compania celuilalt.

Aceasta este fotografia despre care multi cred ca dovedeste spusele biografului regal

Iubirea secreta a Printesei Diana. Asta a dat apa la moara fanilor din intreaga lume, Au curs imediat comentarii care sustineau ca ar fi fost mai bine pentru Printesa Inimilor sa se fi casatorit cu fiul cel mic al Reginei Elisabeta. Singura ei bucurie alaturi de Charles a fost faptul ca a devenit mama. S-ar parea ca ipostaza inedita ar fi fost surprinsa in luna martie, anul 1990.

Citeste si: Printul Charles si Printesa Diana. Ce au facut cei doi chiar dupa noaptea nuntii

La acea vreme, Printesa parasea spitalul din Portland. Fusese acolo sa o viziteze pe cumnata ei, ducesa de York, si nou-nascutul lor, printesa Eugenie. ”Printul Andrew s-a gandit mult la Diana, poate ca i-ar fi fost mult mai bine cu el”, sustine o voce din anturajul lor, conform avantaje.ro.

Citeste si: Profetia Printesei Diana. Ce a putut sa prezica despre fiul ei, Harry

loading...