Imagini virale cu un vlogger celebru. Nu este o noutate faptul ca, in ultimii ani, in industria auto se face excesiv rabat la calitate. La autoturismele noi apar probleme ce in trecut ar fi fost de neimaginat chiar si dupa ani intregi de utilizare.

Reduceri de costuri scapate de sub control

Initial, a fost o metoda de reducere a costurilor pentru componente cu minima importanta. De-a lungul timpului, piesele cu rol pur estetic sau de functie secundara, fara o importanta vitala in functionarea si siguranta masinii, au inceput sa fie construite altfel. S-a renuntat la metalele brute, grele (otel, fier) si au fost inlocuite cu aliaje usoare, aluminiu, sau de multe ori chiar plastic.

Insa in ultimul deceniu, se scade calitatea din ce in ce mai mult, exact acolo unde este mai mare nevoie de ea. Se instaleaza soft-uri cu probleme, se utilizeaza componente de plastic acolo unde temperaturile si uzura mecanica distrug rapid plasticul, masinile se echipeaza cu sisteme electronice de control care in loc sa usureze utilizarea masinii si repararea acesteia, o complica.

Tehnologia moderna, un pericol

Unele astfel de sisteme electronice reprezinta chiar un adevarat pericol pentru viata ocupantilor si a celor din jur. Frana de mana electronica este un exemplu. Multi producatori auto au renuntat la un sistem de franare extraordinar de simplu, compus doar dintr-o maneta si un cablu, in favoarea unui sistem electronic exagerat de complicat, cu motoare electrice, circuite, procesoare si soft-uri. Acestea inseamna un numar foarte mare de componente ce pot ceda intr-o situatie de urgenta si deci, o scadere a calitatii generale si a sigurantei masinii.

Masini de lux construite la calitate de rebut

Imagini virale cu un vlogger celebru. In asemenea conditii, nu este de mirare ca din ce in ce mai multi oameni sunt nemultumiti si recurg la gesturi extreme pentru a isi exprima frustrarea. Si este de inteles, cu atat mai mult cu cat asta se intampla si la autovehicule ce sunt considerate masini de lux – unde este de asteptat sa nu existe nici cea mai mica problema, iar calitatea sa fie la cele mai inalte standarde.

Imagini virale cu un vlogger celebru. Si-a incendiat bolidul de 150.000 de euro

Printre ei se afla si un vlogger rus ce detinea un Mercedes GT 63 S. El a avut probleme cu masina inca de cand a cumparat-o. A fost cu ea in reprezentanta pentru reparatii pentru nu mai putin de 5 ori. De fiecare data pleca de acolo cu aceleasi probleme.

Imagini virale cu un vlogger celebru. Asa ca vloggerul cu 15 milioane de abonati pe YouTube a turnat benzina pe masina de lux si i-a dat foc. Se pare ca fapta lui rezoneaza cu parerile multor oameni nemultumiti de calitatea autoturismelor fabricate in zilele noastre. Clipul a adunat peste 10 milioane de vizualizari si a devenit viral.


Sursa: Digi24
Foto: luxurylaunches.com

loading...