Cum arata acum Maria Basescu. Au trecut niste ani buni de cand s-a retras din viata publica. Desi sotul si acum chiar si Elena, fiica ei, au ramas implicati in politica, fosta Prima Doamna a Romaniei a ales viata de familie. Se bucura din plin de viata de bunica. Acum, mai ales dupa ce au fost blocati de pandemie, reuniunea de familie este cu atat mai frumoasa.

Sotia lui Traian Basescu s-a bucurat de vremea frumoasa pentru a vizita Muzeul Satului, alaturi de fiicele ei, Ioana si Elena. Tabloul de familie a fost completat de nepotii ei. Practic, in imaginea postata de Elena Basescu, s-au reunit trei generatii. Sofia Anais, Traian Jr. si Anastasia, copiii Elenei, au fost surprinsi in fotografie alaturi de Radu, fiul Ioanei Basescu.

Cum arata acum Maria Basescu. Fotografie de colectie, impreuna cu nepotii ei

Maria Basescu este acum in varsta de 69 de ani, dar are o energie debordanta. A fost o prezenta iubita de romani in perioada in care il insotea pe fostul presedinte. Tinutele ei elegante au fost date mereu drept exemple pozitive. De data aceasta, fiind vorba despre o zi de relaxare in familie, Maria a preferat o tinuta lejera.

Cum arata acum Maria Basescu. ”Si imi placea foarte mult (n.r. sa faca turism), pentru ca totdeauna mi-au placut societatea, oamenii. Sa fie multi oameni in jurul meu. Mai tarziu am ajuns inchisa intre patru pereti. Am stat foarte mult singura. E adevarat, la inceput am incercat sa dau fetita la cresa, dar nu se adapta. Era mereu bolnava si nu manca. Asa ca am ramas acasa. Singura. Sotul meu pleca mereu pe mare”, declara Maria Basescu, conform libertatea.ro.

Citeste si: Ce masina conduce acum Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei

”Chiar vreau sa-mi cer scuze pentru felul in care ma exprim. Probabil ca ma exprim greoi. Asta pentru ca foarte mult timp am vorbit numai cu cainele”, a mai afirmat ea, conform sursei citate anterior.

Citeste si: Cum s-au cunoscut Ion Iliescu si sotia sa, Nina. Sunt impreuna de 69 de ani

loading...