Cati bani primeste George Burcea la Ferma. Este una dintre intrebarile aflate pe buzele tuturor. Fanii emisiunii de la PRO TV au fost surprinsi sa il vada in emisiune, pe post de concurent. Cu atat mai mult cu cat Andreea Balan lucreaza pentru Antena 1, televiziunea concurenta.

Chiar daca la inceput parea sa fie tacut si la locul lui, pe parcurs au aparut surprize din partea lui. Conflictul lui Paul Diaconescu, cel pe care l-a si eliminat, dar si relatia amoroasa cu Viviana Sposub, i-au facut pe multi sa il critice dur. Mai mult decat atat, replicile acide nu au lipsit, dupa ce a venit in Ferma si Andreea Antonescu.

Cati bani primeste George Burcea la Ferma. S-a aflat adevarul din culisele PRO TV

George Burcea a fost confirmat zilele trecute cu noul coronavirus. Dupa ce a primit vestea, actorul si-a repetat testul si apoi s-a izolat in casa. Starea sa este una buna si a anuntat pe toata lumea cu care a intrat in contact in ultimele zile.

Filmarile de la Ferma s-au incheiat la mijlocul lunii septembrie, iar in acest moment George Burcea nu se afla in cadrul concursului de la Pro TV.

Milioane de romani asteptau cu sufletul la gura sa inceapa noul sezon al emisiunii. Prima editie a fost difuzata pe 8 septembrie, iar prezentatorii sunt tot Mihaela Radulescu si Cristian Bozgan.

Cati bani primeste George Burcea la Ferma. despre banii primiti de la PRO TV, conform informatiilor obtinute de impact.ro, George ar trebui sa incaseze un onorariu de 1500 de euro pentru fiecare saptamana pentru care va sta in emisiune. Iar daca va castiga marea finala, el se va alege cu 50.000 de euro.

Cine este Viviana Sposub, iubita lui George Burcea

Viviana Sposub a devenit cunoscuta dupa ce a prezentat rubrica meteo la Observatorul Antenei 1. In luna august a anului 2019, vedeta s-a alaturat Adelei Popescu si lui Cove la emisiunea Vorbeste Lumea de la Pro TV.

Cati bani primeste George Burcea la Ferma. Putina lume stie insa faptul ca Viviana este vlogger pe YouTube si cocheteaza cu muzica. Vedeta a absolvit Intact Media Academy si Facultatea de Comunicare si Relatii Publice din cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative.

Mai mult, Viviana Sposub este pasionata de muzica, a facut piant si canto vreme de 12 ani si a absolvit Liceul de Arta Stefan Luchian din Botosani ca sef de promotie. In plus, prezentatoarea a cantat in liceul intr-un grup muzical intitulat Cheia Sol.

loading...