Sa castigi premiul cel mare la LOTO e un vis pentru majoritatea oamenilor, dar te-ai gandit ce se intampla daca pui mana pe multi bani? Se pare ca in acele momente nu realizezi ce se intampla si daca nu esti calculat, viata ta poate sa ia o turnura in cel mai rau sens posibil.

In continuarea va prezentam o selectie cu cei mai “ghinionisti” castigatori LOTO din Romania:

Gheorghe Ciubotaru, un agronom in varta de 62 de ani din Botosani, a castigat in 2015 suma de 339.000 de lei, dupa ce a nimerit numerele la Loto 5/40.

Cu banii castigati, Gheorghe Ciubotariu si-a cumparat un Volkswagen Touran, dar dupa putin timp a facut accident si si-a pierdut viata: a intrat pe contrasens si a izbit frontal un microbuz care circula regulamentar (foto). Nimeni nu isi explica ce s-a intamplat.

Dumitru Tarniceru a pus mana in ianuarie 1997 pe aproape 130.000 de dolari – foarte multi bani pentru acele vremuri. La mai putin de doi ani dupa ce a intrat in posesia banilor de la LOTO, botosaneanul a facut infarct si a decedat.

Suceveanul Daniel Neculai Amariei a devenit in anul 2003 cel mai tanar milionar roman: la varsta de 17 ani a castigat 1,3 milioane de dolari, dupa ce a ghicit toate numerele la LOTO 6 din 49.

Dupa ce banii i-au intrat in cont, Daniel le-a cumparat celor patru frati cate un apartament, iar restul banilor i-a investit in afaceri falimentare, masini scumpe si petreceri. Daniel s-a mutat acum la bunica lui din localitatea Baia, Suceava.

Ieseanul Mihai Cazacu a castigat in anul 2008 3,8 milioane de euro la LOTO 6 din 49. A risipit toti banii pe masini de lux, vacante si vile somptuoase. A fost prins consumand bauturi alcoolice la volan, sechestrat si a ramas fara firma. Mihai Cazacu regreta viata linistita pe care o avea inainte sa devina milionar.

Madalin David, din Curtea de Arges, a castigat in 1999 suma de 2,4 miliarde vechi la LOTO. A ramas falit dupa ce mai bine din jumatate din suma a pierdut-o la jocuri de noroc, iar ceilalti bani i-a bagat intr-o banca falimentara. Madalin a ajuns la inchisoare dupa un conflict.

Cristian Constantin, politist comunitar de meserie, a pus mana in anul 2007 oe 10,5 milioane de euro dupa ce a ghicit toate numerele la 6 din 49. Barbatul din Calarasi a cheltuit banii pe o discoteca si o echipa de fotbal, ambele falimentare.

La doar 24 de ani, Gabriel Bobic din Cicanesti, Arges, a castigat 580.000 de dolari in anul 1995 la LOTO. Tanarul a reusit sa cheltuiasca toti banii in doar doi ani pe jocuri de noroc si afaceri falimentare. Gabriel a ajuns la inchisoare si a fost parasit de sotie.

loading...