In urma cu doar doua zile, o veste trista a cutremurat Romania. Constantin Zamfirescu, actorul care interpreteaza personajul Gogoasa din serialul Trasnitii, a fost diagnosticat cu cancer si are nevoie de ajutor.

Constantin Zamfirescu a facut apel pe o retea de socializare si le cere ajutorul celor care pot dona sange. Actorul urmeaza sa fie operat, iar in acest moment se afla internat in spital.

“Am nevoie de sange. Orice grupa. Nu as fi vrut sa fac asta! Nu v-as fi scris nimic despre situatia prin care trec, dar urmeaza sa fiu supus unei interventii chirurgicale de extirpare a unui rinichi. Am fost diagnosticat cu cancer. O astfel de operatie este mare consumatoare de sange, iar perioada asta este una de mare carenta in rezervele de sange. Corpul medical mi-a cerut sa gasesc macar un donator care sa faca acest gest umanitar. Oricine va dori sa faca asta, va trebui sa specifice ca doneaza pentru mine si spitalul Carol Davilla. Donarea se poate face la Centrul de Transfuzie de pe langa Calea Victoriei.

Cuvintele de multumire nu vor fi indeajuns cat sa exprime gratitudinea mea”, a scris actorul.

Sambata, Constanton Zamfirescu a fost vizitat de personajul Van Damme din filmul de la Prima TV. Cei doi s-au fotografiat impreuna si au postat imaginea pe o retea de socializare. “Multumim tuturor pentru implicare si pentru toate mesajele de sustinere. Asteptam operatia de luni. Va pupa Zamzuu”, este mesajul postat la descrierea imaginii.

Trasnitii, cel mai longeviv serial sitcom din lume

Serialul Trasnitii de la Prima TV este cel mai longeviv sitcom din lume. Actiunea urmareste viata urmatoarelor personaje: Marlanu Ferdinant, Chiorete Ilarie, Pupaza G. Grigoras, Paliu, Costel Gogoase, Vandame Cucu, Ema Cucu, Mateescu, Poponet, Teo Diliman, Sofia, Betty si Frosa Gogoase Patronul.

loading...