Lidia Buble, despre relatia cu Cornel Ile. Toata Romania a ramas mirata dupa ce Cornel Ilie si Lidia Buble au aparut foarte apropiati in ultimul lor videoclip. Imediat dupa lansare, toata lumea s-a grabit sa speculeze o relatie de dragoste. Asta mai ales pentru ca artistul a divortat si el dupa cinci ani de casnicie.

Cornel Ilie si Lidia Buble au colaborat pentru o piesa numita Vino, du-te. Aceasta a avut premiera chiar in platoul emisiunii Neata cu Razvan si Dani de la Antena 1. Razvan Simion, fostul iubit al Lidiei Buble, nu a dorit sa vada videoclipul piesei. In imagini apar foarte multe ipostaze tandre intre Lidia si Cornel.

Lidia Buble, despre relatia cu Cornel Ile. Cum a reactionat Razvan Simion. Dezvaluirile momentului

Prezentatorul matinalului de la Antena 1 a parasit platoul emisiunii. L-a lasat pe Dani Otil sa se ocupe de intervievarea cantaretilor. Reactia de atunci a fostului iubit nu a facut decat sa alimenteze si mai mult zvonurile. Acestea anuntau un nou cuplu in showbiz, format din cei doi cantareti.

Citeste si: Adevarul despre relatia dintre Cornel Ilie si Lidia Buble

Dupa atat de multe speculatii, se pare ca Lidia Buble a decis sa lamureasca intreaga situatie. Artista a spus verde-n fata adevarul despre relatia cu Cornel Ilie. Dar a vorbit si despre reactia pe care a avut-o Razvan Simion, cand a aflat totul despre colaborarea lor.

Lidia Buble despre relatia cu Cornel Ile. „Eu si Cornel nu avem o relatie, nu traim o poveste de dragoste. Suntem doar artisti care au decis sa colaboreze. Cu Razvan ma inteleg bine, el continua sa fie managerul meu. Si ma bucur ca am reusit sa departajam partea profesionala de cea sentimentala. A fost foarte incantat de colaborarea cu Cornel, de ce sa fie deranjat?”, a spus Lidia Buble pe Instagram, conform cancan.ro.

Citeste si: Lidia Buble, la bratul unui barbat celebru din Romania. L-a vizitat apoi acasa

loading...