Gogoasa din serialul Trasnitii are cancer. Anuntul i-a indurerat pe fanii actorului Constantin Zamfirescu. Acum, el are nevoie de ajutorul celor care pot dona sange. Mai mult decat atat, si colegii lui au facut un apel disperat pentru a-l putea salva. Zamfirescu a devenit celebru cu serialul de la Prima TV, numit si Trasniti in NATO.

Romanii l-au urmarit ani de zile la TV. Le-a adus multora zambetul pe buze, dar putini stiu prin ce chinuri a trecut actorul si in trecut. Acum, el isi poate folosi doar jumatate din capacitatea creierului. A suferit un accident vascular in copilarie, care a lasat urmari extrem de grave.

Gogoasa din serialul Trasnitii are cancer. Actorul Constantin Zamfirescu are nevoie de sange

“Eu sunt o persoana cu handicap. Am un accident vasculat cerebral din nastere si jumatatea mea dreapta cerebrala este afectata. Am o semipareza. In conditiile acestea jumatatea stanga a preluat functiile si se chinuie sa mma tine in viata si sa ma ajute sa fac tot ceea ce fac”, a declarat Constantin Zamfirescu la TV, acolo unde povestea acum ceva vreme despre drama lui, conform stirilekanald.ro.

„Am nevoie de sange. Orice grupa. Nu as fi vrut sa fac asta! Nu v-as fi scris nimic despre situatia prin care trec, dar urmeaza sa fiu supus unei interventii chirurgicale de extirpare a unui rinichi. Am fost diagnosticat cu cancer. O astfel de operatie este mare consumatoare de sange, iar perioada asta este una de mare carenta in rezervele de sange. Corpul medical mi-a cerut sa gasesc macar un donator care sa faca acest gest umanitar„, a inceput actorul pe Facebook.


Gogoasa din serialul Trasnitii are cancer
. „Oricine va dori sa faca asta, va trebui sa specifice ca doneaza pentru mine si spitalul Carol Davilla. Donarea se poate face la Centrul de Transfuzie de pe langa Calea Victoriei. Cuvintele de multumire nu vor fi indeajuns cat sa exprime gratitudinea mea. Sunt deja internat, iar luni voi fi operat. Si sunt multi ca mine care au nevoie. Eu am A2”, este mesajul pe care l-a postat actorul, pe contul lui de Facebook.

loading...