Giulia Nahmany eliminata la Ferma. Surpriza totala la PRO TV! Grupul banditilor s-a dezmembrat intr-un mod urat si complet neasteptat. Atunci cand au fost in padure, inainte ca Viviana sa ajunga in grupul lor, Giulia si Gabi au creat o legatura stransa. Mai mult decat atat, el a ales sa nu manance timp de doua zile, pentru ca cele doua fete sa aiba mancare.

Dupa intoarcerea in Ferma insa, situatia s-a schimbat total. Dupa ce au fost numiti in rolul de Fermier Sef, de catre Mihaela Radulescu, cei doi au inceput sa isi ia prea in serios rolul. Insa, daca Gabriel Toader i-a confruntat direct pe adversari, Giulia si-a luat postura de victima, influentata de partenerul ei din Grupul Banditilor.

Giulia Nahmany, eliminata de Gabriel Toader la Ferma. Cum a reactionat

Nu doar ca nu i-a luat apararea acestuia, cand era criticat de concurenti, dar a mai spus plangand in fata lui Bogdan Stoica cum ca ea nu a avut, de fapt, de ales. Chiar si dupa aceste momente, Gabi i-a luat apararea la testimoniale. Se pare insa ca bucatarul a observat si momentele de tradare ale partenerei lui.

Tocmai de aceea a socat pe toata lumea atunci cand a nominalizat-o chiar pe Giulia pentru duel. “Nu imi vine sa cred ca ai facut asta. De ce sa ma alegi pe mine? Eu nu i-as fi facut niciodata asta lui Gabi, mai ales ca am trecut prin atatea impreuna”, a spus atunci Giulia, printre lacrimi.

Giulia Nahmany eliminata la Ferma. „Sper ca ai constiinta impacata. Aveai mai multe persoane de eliminat pana sa ajungi la mine. Nu cred ca o sa inteleg niciodata alegerea ta. Mai mult de atat nu am ce sa spun”, a transmis acum Giulia Nahmany inainte de a parasi competitia.

Citeste si: Ana Maria Ababei de la Ferma, parasita de iubit? Ce s-a intamplat dupa ce a dormit cu Andrei Stoica

Vedeta eliminata aseara, in emisiunea de joi, 22 octombrie, a inceput sa izbucneasca in plans si a inceput sa urle in fata tuturor.

Chiar si Mihaela Radulescu a fost foarte uimita de alegerea lui Gabriel Toader. Prezentatoarea TV a anuntat ca este oficial cea mai socanta alegere din emisiune.

Citeste si: Ce a gasit Mihaela Radulescu in bagajul lui Augustin Viziru de la Ferma intrece orice imaginatie: Doamne, Dumnezeule, dar ce marime are?

loading...