Augustin Viziru de la Ferma a reusit deja sa agite apele in noul sezon al emisiunii de la PRO TV. Nu doar ca a incalcat deja multe dintre regulile jocului, dar nici nu si-a asumat erorile, ba chiar a negociat cu Mihaela Radulescu. Insa, putini din fanii emisiunii stiu cat de mult s-a schimbat viata actorului din telenovele in realitate.

Citeste si: Giulia Nahmany, eliminata de Gabriel Toader la Ferma. Cum a reactionat

Augustin Viziru de la Ferma. Cum este, de fapt, cand nu apare la TV

De cand a devenit tatic, viata lui s-a schimbat radical. Mama lui a ramas uimita de felul in care se comporta acum, cu micuta. Chiar daca isi tine iubita ascunsa de ochii curiosilor, pe micuta o prezinta cu mandrie ori de cate ori are ocazia. Posteaza adesea fotografii pe contul lui de Instagram.

Citeste si: Cati bani primeste George Burcea la Ferma. S-a aflat adevarul din culisele PRO TV

Augustin Viziru de la Ferma. „Îmi doream teribil de mult să facă și Augustin un copil. Nu mă așteptam să fie atât de tătos, să zic așa, cu asta mic. E mult schimbat. Nu mai este nebunaticul Augustin, care era înainte. Acum este omul așezat la casa lui, care are o prioritate maximă, fetița. Schimbă scutece, îi face masaj, îi face băiță. Plus că stau discuții foarte mult. Cum îl vede cea mică, cum începe să râdă.”, a declarat mama lui Augustin în cadrul unei emisiuni TV, scrie cancan.ro.

Citeste si: Cine este, de fapt, Ana Maria Ababei de la Ferma. Legatura cu Pro TV

Augustin Viziru de la Ferma. „E greu și pentru ea. Nu e ușor. Îmi crește inima când o văd. Văd câtă dăruire are. La un moment dat i-am zis: «Cheam-o pe mama ta să te ajute». Și a zis nu, nu. E foarte atentă și își dorește foarte mult să fie alături de copil. Noroc. Nu știu de ce am parte de norocul ăsta în viață. De fapt știu de ce, că-s băiat bun. Eu îmi doresc să-i ofer absolut tot ce îmi stă mie în putință ca ea să se concentreze strict pe creșterea copilului. În rest să nu trebuiască să facă nimic. Am început să dau cu mopul prin casă. Să fac curățenie’, a marturisit actorul.

loading...