Ai fost blocat pe Whatsapp? Ai motive sa banuiesti ca s-a intamplat asta, dar nu esti sigur? Astazi iti explicam toate modalitatile prin care poti afla daca s-a intamplat asta. Iata cum iti poti da seama daca o persoana te-a blocat sau nu pe Whatsapp.

Exista insa o optiune care nu poate fi afectata de blocarea unui anumit contact. Mai precis, blocat sau nu, el va ramane in lista ta de WhatsApp si in agenda telefonica. Pentru a putea sa il stergi din conctactele de pe WhatsApp, trebuie sa il scoti mai intai din agenda ta telefonica.

Ai fost blocat pe Whatsapp? Cum iti dai seama daca s-a intamplat asta

Nu mai poti vedea statusul ori semnul de conectat in fereastra de conversatie

Semnul de conectat inseamna ca acel contact din lista ta are aplicatia deschisa si ca este conectat la internet. Insa, asta nu inseamna neaparat ca a citit mesajele tale. Ultimul act se refera, mai precis, la ultima accesare de pe WhatsApp.

Nu mai poti vedea nicio actualizare privind poza de profil a contactelor

Ai fost blocat pe Whatsapp? Orice mesaje pe care le trimiti catre un contact care te-a blocat vor aparea doar cu un singur semn de bifare, adica este doar un mesaj trimis. Nu se va mai afisa niciodata si cel de-al doilea semn de bifare, care inseamna ca mesajul a fost livrat.

Orice apel pe care vei incerca sa il efectuezi nu va putea fi finalizat

Daca observi toate indiciile de mai sus pentru un anume contact din lista ta, atunci este foare posibil ca persoana respectiva sa te fi blocat. Nu exista o metoda precisa suta la suta pentru a afla daca cineva te-a blocat. Cei de la WhatsApp au procedat asa pentru a-ti proteja intimitatea atunci cand blochezi un contact, scrie noobz.ro.

Ai fost blocat pe Whatsapp? Ce se intampla atunci cand tu blochezi pe cineva?

  • Nu mai primest mesaje sau apeluri pe WhatsApp de la acele contacte.
  • Mesajele trimise de utilizatorul blocat nu vor mai aparea pe telefonul tau. Nu vor mai fi livrate catre tine niciodata.
  • Informatiile tale legate de conectarea in aplicatie nu vor mai fi vizibile pentru contactele blocate.
  • Mesajul tau de stare nu va mai fi vizibil pentru contactele blocate.
  • Orice actualizare a pozei de profil nu va mai fi vizibila pentru contactele blocate.
  • Nu vei putea trimite mesaje sau efectua apeluri catre un contact blocat.
loading...