Nicole din telenovela Lacrimi de Iubire. Postul de televiziune Acasa TV a lansat in 2004 una din primele telenovele romanesti, „Numai iubirea”. Imediat dupa aceasta, a lansat si telenovela „Lacrimi de iubire”.

Citeste si: O mai stii pe Milagros din telenovela Inger Salbatic? Cum arata si cu ce se ocupa acum Natalia Oreiro

In „Lacrimi de iubire”, Mihaela Barlutiu a jucat-o pe Nicole Varlam. Dupa serial, actrita s-a retras imediat din meserie, ulterior mutandu-se in Statele Unite ale Americii, impreuna cu familia ei, sotul Valentin si cele 2 fete. Acolo, cei doi au pus bazele unei companii de inchiriere de automobile.

Nicole din telenovela Lacrimi de Iubire, afacere in SUA. Cum arata acum

„Eu ve­nisem doar pentru o vacanta la Vali, pe care l-am cunoscut in Romania. Mi se terminase contractul in perioada aia, n-aveam nimic nou semnat si am zis ca vin sa stau doar o luna. Si am ramas! Dar nu stiu cum am ramas! Totul a fost spontan. N-am gasit nimic foarte frumos la inceput, nici macar nu mi-a placut. Dar m-am obisnuit treptat. Dupa care am inceput sa vizitez cu Vali America”, spunea Mihaela in 2018, pentru OK! Magazine.

Citeste si: Jade din serialul Clona. Cum arata acum Giovanna Antonelli la 44 de ani

Nicole din telenovela Lacrimi de Iubire. „Am fost in New York, in Miami si a inceput sa-mi placa. Am inceput sa ma implic in business-ul lui Vali cam la sase luni de la venirea mea. Ma plic­tiseam foarte rau acasa, voiam sa ma angajez si el mi-a zis: «Vino si ajuta-ma la companie». (…) Noi avem acum cinci divizii: Valet, Transportation, Bus-urile acelea mari, Car rental si Apartments. Este foarte mult de munca si e greu sa te imparti peste tot”, a mai adaugat actrita.

Citeste si: Adrian Vancica, dezvaluiri din culisele Las Fierbinti. Ce oferta i-a facut Antena 1 lui Celentano


Sursa si foto: Unica

loading...