Proaspat intrat in Ferma, Augustin Viziru a fost luat la ochi de Mihaela Radulescu. Prezentatoarea emisiunii a avut parte de o surpriza de proportii atunci cand i-a controlat bagajul concurentului de la Pro TV.

Prima zi in care a intrat la Ferma nu a fost lipsita de peripetii. Este vorba despre Augustin Viziru, cel mai nou concurent care a intrat in show-ul de la Pro TV.

Augustin a devenit direct fermier sef, iar bagajul sau a fost verificat de Mihaela Radulescu, care i-a confiscat obiectele care nu aveau ce sa caute acolo. “Controlul de bagaje a fost unul usor. Am scapat ieftin. A fost maleabila Mihaela”, a declarat Augustin.

Mihaela Radulescu a descoperit mai multe pachete de tigari in bagajul concurentului, dar si un cutit, lucruri care au fost confiscate. “Doamne, Dumnezeule, dar ce marime are?”, a spus prezentatoarea in momentul in care a vazut arma.

“Ma gandeam sa il avem acolo, daca, Doamne fereste, apare vreun urs. L-am conadat, mi-a placut mie, pentru ca am crescut cu Rambo. Il aveam acasa si am zis sa il pun in bagaj”, a marturisit Augustin Viziru.

Colegii de emisiune au ramas fara cuvinte atunci cand au vazut ce avea fermierul in bagaj. Viviana Sposub a spus in glume ca acesta are ganduri necurate: “Am zis “ok”. Asta a venit direct…”.

loading...