Andreea Marin este insarcinata? Chiar daca a trecut deja prin trei divorturi, ultimul fiind chiar cu scandal, vedeta nu a renuntat la iubire. Acum este o femeie fericita si implinita alaturi de Adrian Brancoveanu.

Citeste si: Ce salariu primea, de fapt, Andreea Marin la „Surprize, surprize” de la TVR1

Cei doi au o relatie discreta, dar plina de iubire si respect. Mai mult decat atat, noul iubit al prezentatoarei TV a fost acceptat rapid de Violeta, fiica din mariajul cu Stefan Banica Jr.

Andreea Marin este insarcinata? Ce a spus acum despre al doilea copil. “Adrian e de vina!”

Multa lume se intreaba daca cei doi vor ajunge in fata altarului sau daca vor deveni parinti. Andreea a fost recent la fel de sincera cum ne-a obisnuit. A tinut sa lamureasca situatia pentru admiratorii ei.

”E o bucurie noua emisiunea ‘Nu exista nu se poate!’. Am zilnic ora mea de suflet, inainte de stirile serii, cu oameni unul si unul ca invitati si cu telespectatorii care cauta altceva decat barfe, scandaluri si alte prostii. Vor oameni frumosi, cu povesti din care sa invete, care sa ii inspire, sa le dea un imbold sa mearga inainte”, a spus vedeta pentru click.ro.

Andreea Marin este insarcinata? „Protagonistii mei sunt oameni ca noi toti, dar au ceva in plus, determinarea de a nu se lasa trasi in jos de cei care-i vor multumiti cu putin, oameni care cred in ideile lor si pentru care nu exista nu se poate!”, a mai spus Andreea Marin pentru aceeasi sursa citata anterior.

”Da, de ce nu? E cea mai frumoasa perioada din viata unei mame. Nu e usor, dar nici o povara. Iubirea pentru copilul meu e mai presus de orice”, a explicat Andreea Marin, despre posibilitatea de a fi din nou mama.

Andreea Marin este insarcinata? ”Care este secretul stralucirii tale? Arati mai bine ca niciodata! Ce se intampla?”, a mai fost intrebata Andreea Marin, in timpul interviului. ”Tot iubirea e de vina, negresit. Ma simt iubita si pretuita. Adrian e de vina”, a raspuns ea, cu zambetul pe buze.

Citeste si: Mircea Radu, reactie dupa ce s-a aflat ca Andreea Marin revine la TVR. Ce nume are emisiunea

loading...