Dacia a anuntat pe unul din site-uri care va fi pretul la care va putea fi achizitionat modelul electric Spring.

Anterior, Dacia informase ca pretul de lansare urma sa fie dezvaluit abia in primavara anului viitor. Tot atunci va fi initiata si campania de rezervari., odata cu onorarea primelor comenzi, catre companiile de car-sharing.

Prin aceasta strategie se urmareste ca cei interesati de modelul electric Spring sa poata testa masina. In toamna anului 2021 se lanseaza si campania de vanzari catre persoane fizice. Pana in toamna, clientii vor putea face rezervari. O declara chiar directorul de marketing al Dacia, Mihai Bordeanu: „Programul de prebooking va incepe in martie, cand clientii vor putea configura masina”.

Dacia Ungaria sparge gheata

Dacia Ungaria a afisat insa mai multe informatii, deja. Pe site-ul Dacia.hu putem vedea o sectiune intreaga despre modelul electric Spring: „Pretul modelului in Ungaria va fi de 6.490.000 milioane HUF pentru primele 100 de exemplare vandute in campania de precomanda, iar clientii cu subventie de stat pot obtine o masina electrica pentru 3.990.000 HUF”.

Tot pe acest site, putem afla ca desi primele 100 de rezervari au fost ocupate, este posibil sa se creeze locuri noi, pentru o plata in avans de aproximativ 273 de euro.

Site-ul ne informeaza: „Inca merita sa solicitati promotia de precomanda, deoarece prin plata avansului de 100.000 HUF, este posibil sa se acorde spatiu in cazul in care se deschide o capacitate suplimentara de productie sau se anuleaza o rezervare de comanda anterioara!”.

Modelul electric Spring, la aproape acelasi pret cu Sandero

Suma de 6,49 milioane de forinti inseamna cam 17.800 de euro. Ungaria a luat decizia de a majora subventia pentru achizitionarea de vehicule electrice pana la 2,5 milioane de forinti. Este echivalentul a 6800 de euro, generand un pret final de 11.000 de euro, cu doar 3000 de euro mai mult decat o Dacia Sandero.


Sursa: Profit.ro
Foto: automarket.ro si autoexpert.ro

loading...