Adriana Iliescu a devenit celebra in intreaga lume dupa ce a adus pe lume, la 67 de ani, o fetita, in urma fertilizarii in vitro. Intre timp, fostul cadru universitar a implinit 82 de ani, iar fiica ei, Eliza, 15 ani.

In anul 2005, Adriana Iliescu a intrat in Cartea Recordurilor ca fiind cea mai varstnica femeie din lume care a dat nastere unui copil. A ocupat aceasta pozitie pana in anul 2006, atunci cand Maria del Carmen Bousada din Spania a nascut un copil la 66 de ani si 358 de zile.

Adriana Iliescu are 82 de ani acum si se confrunta cu probleme serioase. Ea a pierdut in acest an procesul pe care il are pentru o mostenire din Balcesti, judetul Valcea. Ea a fost executata silit pentru suma de 1500 de lei, la care se adauga consturile pentru executarea silita.

Potrivit wowbiz.ro, suma este una uriasa pentru Adriana Iliescu, care trebuie sa acopere cheltuielile casnice dintr-o singura pensie. Conform aceleiasi surse, dupa ce a primit vestea ca va fi executata silit, Adriana Iliescu a mai facut un drum pana la judecatorie, unde a formulat o contestatie la executare.

Mai mult, ea a mers la Tribunalul Valcea, unde a mai deschis trei actiuni impotriva rudelor sale prin care cere ca executarea sa fie amanata de urgenta, pana cand contestatia va fi analizata de judecatori.

Se pare ca mosternirea din Balcesti este foarte importanta, pentru ca vrea sa ii ramana Elizei. “Eu sper ca se vor termina si voi castiga, problema este sa se termine in favoarea mea, judecatorii sa fie obiectivi si eu sa nu mai fac alte demersuri”, a declarat Adriana Iliescu in urma cu mai multi ani.

Ce pensie are Adriana Iliescu. Ce profesie a avut cea mai batrana mama din Romania

loading...