Kate Middleton si Printul William. Kate Middleton a facut o schimbare rapida astazi. Si-a schimbat haina purpurie Alexander McQueen cu un costum albastru elegant, pentru a filma cu Kate Garraway pentru premiile Pride of Britain Awards, din Londra .

Ducesa de Cambridge si Printul William au participat anterior la lansarea uneia dintre expozitiile comunitare 112 Hold Still, de la statia Waterloo.

Kate Middleton si Printul William, aparitie senzationala

Concursul de fotografie, lansat de ducesa in mai, a invitat oameni de toate varstele din Marea Britanie sa prezinte un portret fotografic pe care l-au facut in timpul carantinei.

Kate, in varsta de 39 de ani, si William, in varsta de 38 de ani, au mers la Spitalul Sf. Bartolomeu pentru a vorbi cu lucratorii din prima linie. Printre acestia, Joyce Duah, farmacist oncolog specialist la spital.

Kate Middleton si Printul William au fost vazuti mai tarziu in fata spitalului, imbracati in costume albastre pereche. Acolo au intampinat-o pe Kate, gazda de la Good Morning Britain.

Cuplul regal urmeaza sa fie intervievat pentru Premiile Pride of Britain la sfarsitul acestei luni. Aceasta va fi prima data cand Kate va fi implicata in decernarea de premii, in timp ce William a participat ultima data la ceremonie in 2017.

La inceputul zilei, Kate a imbracat o haina monocroma simpla sub paltonul ei stacojiu. In partea de sus a purtat un tricou alb elegant cu o fusta neagra de lungime medie si o pereche de tocuri negre.

Ca accesoriu, o geanta mica din piele neagra, de Grace Han, la un pret de 1.595 de lire sterline.

Kate i s-a alaturat mai devreme printului William pentru a se intalni cu unul dintre subiectii de la competitia sa de fotografie de carantina, de la Waterloo Station.

Proiect fotografic de succes

Ducesa a lansat proiectul de fotografie comunitara Hold Still in mai si a invitat oameni de toate varstele, din toata Marea Britanie, sa prezinte un portret fotografic pe care il facusera in timpul perioadei de carantina.

Ea a primit peste 31.000 de lucrari de la public in doar sase saptamani si luna trecuta a dezvaluit primele 100 de imagini, intr-o expozitie digitala.


Sursa si foto: DailyMail

loading...