Alexandra Dinu s-a mutat o perioada in Romania, unde filmeaza pentru emisiunea Romanii au talent de la Pro TV. Cu aceasta ocazie, fiul vedetei a venit si el in tara, unde s-a vazut cu tatal sau, Adrian Mutu.

Alexandra Dinu s-a nascut pe data de 3 ianuarie 1981 in Bucuresti si a devenit un nume in showbiz-ul autohton la doar 19 ani. A terminat liceul Jean Monnet si a debutat ca prezentatoare la postul TVR 2 cu emisiunea Trupa DP2, iar in 2000 a prezentat emisiunea ProMotor la Pro TV.

Intre anii 2001 si 2003, Alexandra Dinu a fost casatorita cu Adrian Mutu, iar in urma relatiei s-a nascut fiul lor, Mario. Dupa despartirea de fotbalist, Alexandra ramane in Italia, unde descopera succesul in televiziune si in lumea filmului.

In tot acest timp, vedeta Pro TV locuieste alaturi de fiul ei in Italia, iar acum au revenit impreuna in tara pentru filmarile Romanii au talent. Se pare ca cel mai fericit este Adrian Mutu, care are acum posibilitatea sa isi vada fiul aproape zilnic.

Potrivit click.ro, cei doi s-au intalnit intr-un restaurant din Bucuresti, iar Adrian a avut toata atentia asupra lui Mario. Au petrecut mai bine de patru ore impreuna, timp in care selectionerul Nationalei de Tineret si-a luat fiul de umeri, l-a mangaiat pe cap si au ras din tot sufletul.

„Filmarile pentru preselectiile Romanii au talent au inceput sambata, dar Alexandra este aici de aproximativ doua saptamani. Va sta cel putin o luna, cat vor dura filmarile. In conditiile acestea incerte date de pandemie si restrictii, nu putem risca deplasari cu avionul”, au declarat surse din PRO TV, potrivit click.ro.

loading...