Vestea ca Mihai Petre a fost inlocuit in juriul de la Romanii au talent cu Alexandra Dinu a luat prin surprindere pe toata lumea. Filmarile emisiunii de la Pro TV au inceput deja, iar acum a aparut prima imagine cu fosta sotie a lui Adrian Mutu la pupitrul juratilor.

Recent, intr-un interviu, Mihai Petre a dezvaluit ca a fost anuntat de producatorii emisiunii Romanii au talent ca nu va mai face parte din echipa juratilor incepand cu acest sezon. El a fost inlocuit cu Alexandra Dinu.

“Am discutat despre asta, am fost anuntat oficial de luni, iar vineri (9 octombrie) s-a comunicat. O asa veste te ia intotdeauna pe nepregatite. Stiam cu cateva zile inainte ca exista intentia de a se schimba sensul dinamicii la masa juriului, prin aducerea unei doamne sau domnisoare. Dar n-a fost sigur… Nu tine de mine sa judec asta, stiu doar ca asta s-a dorit. Aceasta a fost ideea principala, aceea de a obtine o alta dinamica si de a stabili echilibrul acolo, in juriu”, a marturisit Mihai Petre.

Ieri, Alexandra Dinu a aparut intr-o fotografie pe o retea de socializare la masa juriului de la Romanii au talent. Primele filmari din sezonul 11 au loc in Republica Moldova, iar actrita se pare ca s-a integrat bine in juriu. Imaginea a fost publicata de make-up artistul Miki Puran.

Televiziunea, prima ei pasiune

Alexandra Dinu a marturisit intr-un interviu faptul ca televiziunea a fost prima ei pasiune, dar locul i-a fost luat de lumea filmului. “Televiziunea a fost prima mea pasiune, dar cand am descoperit filmul, am stiut ca locul meu era acolo. In ultimii ani, am primit numeroase propuneri din televiziune, dar nu am simtit ca era nici locul si nici timpul potrivit. Am stiut mereu ca va veni o zi cand voi reveni in televiziune, iar cand am primit propunerea pentru Romanii au talent, cel mai bun shoe de entertainment, am stiuc ca acum este momentul. Este o noua experienta pe care o astept cu entuziasm. Abia astept sa povestesc despre aceasta perioada odata ce vom incepe treaba”, a declarat Alexandra Dinu.

loading...