Fiul lui Sorin Bontea este campion. Fostul concurent de la Asia Express are o cariera de succes si o familie extraordinara. Bucatarul Sorin Bontea este casatorit de aproape 30 de ani.

Sorin Bontea are doi copii de care este foarte mandru. Fiica lui urmeaza aceeasi pasiune ca si tatal ei, dar baiatul a ales alt domeniu.

Fiul lui Sorin Bontea este campion. Juratul Chefi la Cutite, tata exemplat

Un adevarat exemplu pentru multi, bucatarul isi sustine copiii in tot ceea ce vor sa faca, indrumandu-i catre activitatile care le fac placere. Miruna este momentan pasionata de bucatarie, la fel ca tatal ei, dar a spus ca ar vrea ca pe viitor sa ramana doar un hobby. Ulterior, ea ar vrea sa devina psiholog. Nici baiatul nu se lasa mai prejos.

Fiul lui Sorin Bontea. Recent, Sorin Bontea a pus o postare pe Instagram, in care arata cum baiatul lui, Iulian Bontea, a devenit campion de A1. Sportul este noua pasiune a baiatului lui Sorin.

„Sunt mandru tare! Iulian Bontea este campion la clasa A1 in Romanian Endurance Series”, scrie Sorin Bontea pe Instagram, despre baiatul sau.

Cum arata, de fapt, sotia lui Chef Sorin Bontea. Sunt casatoriti de 26 de ani

Fiul lui Sorin Bontea. Chef Sorin Bontea este extrem de discret cand vine vorba de viata personala. Chiar daca romanii il iubesc din emisiunile de la Antena 1, putini stiu detalii despre viata lui personala. Doar fiica lui a venit intr-o editie Chefi la Cutite, dar sotia lui apare extrem de rar in public. Asta nu inseamna ca cei doi nu se inteleg, ba dimpotriva. Au impreuna doi copii, o fata si un baiat, si sunt casatoriti de 26 de ani.

Fiul lui Sorin Bontea „Sunt prieten cu ei, suntem foarte apropiaţi şi ne place să ne petrecem timpul liber împreună. Câteodată, însă, e nevoie să fiu şi drastic. Copiii mei au vârste diferite şi personalităţi diferite, trebuie să le înţeleg nevoile ţinând cont de vârsta lor, însă trebuie să fiu şi sever atunci când se impune“, declara Sorin Bontea pentru Pro TV Magazin.

Vezi AICI poza cu cei doi, la nunta.


Sursa: spynews.ro

loading...