Andreea Mantea a inceput sa prezinte noua emisiune de la Kanal D. In cadrul editiei de luni seara, au fost prezentate imagini inedite din viata brunetei. David, fiul vedetei TV, a inceput sa planga in hohote.

Luni, 19 octombrie, incepand cu ora 23,00, Andreea Mantea a prezentat emisiunea Trairi alaturi de Andreea Mantea. In cadrul show-ului, bruneta isi arata viata fara filtru.

In cadrul editiei de luni, David, fiul Andreei Mantea a inceput sa planga foarte tare dupa mama lui. Vedeta s-a gandit sa iasa la o petrecere, pentru ca in ultima perioada, nu a mai avut parte de o viata sociala activa.

Dupa ce s-a pregatit, David nu a acceptat ca mama lui va pleca de langa el si a inceput sa planga in hohote.

Andreea Mantea a voribit despre partenerul ei de viata

Tot in cadrul emisiunii, Andreea Mantea a vorbit despre jumatatea sa. Bruneta le-a spus telespectatorilor ca este posibil ca barbatul sa apara in cadrul show-ului de la Kanal D.

„Eu sunt jumatatea buna! Mai am una, pe care scrie jumatatea rea. El este jumatatea rea. Sa tineti minte ce va zic astazi! Poate ca intr-o zi, in aceasta emisiune, o sa apara si cealalta jumatate! Jumatatea rea! Atunci o sa intelegeti de ce v-am spus sa fiti foarte atenti, pentru ca el este foarte rau!”, a marturisit Andreee Mantea.

SURSE. Cine este, de fapt, iubitul Andreei Mantea. S-au sarutat pe plaja. FOTO

loading...