Cine este Dan Nicorescu. Mai multe masini de politie si ambulante au intervenit astazi la casa milionarului Dan Nicorescu. Conform surselor, se pare ca a fost data o spargere la casa acestuia.

Conform SpyNews, politia a imprejmuit casa lui Dan Nicorescu. Mai multi politisti au intrat in curte si la intrarea in vila. La fata locului a ajuns si un echipaj de criminalistica si au fost demarate cercetari conform procedurilor interne ale politiei.

Apel de urgenta la 112 pentru agresiune si intrare prin efractie

„Astazi, in jurul orei 14.00, prin apel 112, o femeie a sesizat faptul ca in locuinta partenerului ei au patruns doi barbati necunoscuti, care prin violenta i-au sustras o suma de bani si bijuterii. La fata locului s-au deplasat politisti din cadrul Sectiei 2, care au asigurat zona, pana la momentul preluarii cazului de catre Serviciul Investigatii Criminale din Politia Capitalei, urmand a fi stabilita situatia de fapt si de drept”, a transmis Politia Capitalei.

Milionarul Dan Nicorescu locuieste intr-o vila de lux din zona Herastrau, una din cele mai scumpe zone ale capitalei. Vila acestuia a fost sparta, insa momentan, nu se stiu mai multe detalii si inca nimeni nu a facut nici o declaratie oficiala.

Cine este Dan Nicorescu?

Dan Nicorescu este unul din cei mai bogati oameni din tara. In varsta de 53 de ani, el s-a nascut in Targoviste si este fost actionar la Banca Romaneasca. El si-ar fi adunat averea din afaceri cu fier vechi, dupa care ulterior s-a extins pe domeniul imobiliar. Vila lui din Herastrau este evaluata la o valoare de 4 milioane de euro.

Dan Nicorescu este cunoscut pentru bolizii sai de lux, printre care Lamborghini Aventador, Aston Martin DBS, Rolls Royce Phantom Coupe, Bentley Continental GT si Ferrari Superfat 812. Nu a scapat insa nici el de probleme din acest punct de vedere, in 2008 fiind cercetat penal pentru un accident in care a distru 5 masini parcate.


Sursa: SpyNews
Foto: Click si Fanatik

loading...