Noul proprietar a scos la vanzare vila lui Irinel Columbeanu, in timp ce fostul milionar sta intr-un apartament inchiriat din Bucuresti. Proprietatea este uriasa, iar constructia are nu mai putin de 15 dormitoare.

Irinel Columbeanu a pierdut aproape toata averea. Vila din Izvorani care l-a facut celebru a fost scoasa la vanzare de noul proprietar. Potrivit click.ro, pretul cerut este de 3,9 milioane de euro. Imobilul se vinde cu tot cu obiectele de arta din interior, printre care si o sculptura a lui Sabin Balasa, Echilibru.

Potrivit sursei citate, daca nu se gaseste niciun cumparator, domeniul poate fi si inchiriat pentru suma de 15.000 de euro pe luna. Mai mult, vila nu ii mai apartine lui Irinel Columbeanu inca din anul 2012.

“Vila de vanzare/inchiriere Snagov, 10.000 mp teren, 2.500 mp constructie. 15 dormitoare cu baie si dressing propriu fiecare, sauna, piscina interioara si exterioara, ponton, 5 barci la lac, bucatarie profesionala. Ideal hotel, spa, clinica detox, azil privat sau locatie de evenimente”, este descrierea folosita la anuntul vanzarii.

A ramas fara avere

Irinel Columbeanu a pierdut tot din cauza datoriilor la banci. In acest moment, afaceristul locuieste cu chirie intr-un apartament cu doua camere din cartierul Colentina. Isi face singur mancare, curatenie si isi conduce masina. In vremurile bune, Irinel era inconjurat de bucatari, soferi si menajere.

loading...