Toata lumea a fost luata prin surprindere, dupa ce George Burcea si Viviana Sposub au devenit un cuplu la Ferma. Pana si colegii lor de emisiune au avut semne de intrebare cu privire la ceea ce s-a intamplat intre ei.

Au inceput usor, apoi totul s-a transformat intr-o adevarata poveste de dragoste. Este vorba despre George Burcea si Viviana Spusub, care au devenit un cuplu dupa filmarile emisiunii Ferma.

In cadrul concursului, George Burcea a fost intrebat de Gabi Toader daca nu cumva relatia dintre el si Viviana este doar o strategie. Aflat doar ei doi, bucatarul l-a intrebat pe George de ce nu este sincer cu iubita lui. Actorul a marturisit ca o place pe Viviana, iar la mijloc nu este vorba despre o strategie.

Gabi Toader: Stii ce mi-as dori de la tine? Mi-as dori sa fii sincer cu ea. M-am gandit stramb. Am gandit ca ai o strategie. Imi pare rau, dar mi-as dori sa fii sincer cu ea.

George Burcea: Sunt foarte sincer. Chiar imi place mult de ea.

Viviana Sposub si George Burcea, infectati cu noul coronavirus

Initial, George Burcea a iesit pozitiv cu noul coronavirus, iar acelasi rezultat l-a avut si iubita lui, Viviana Sposub. Potrivit presei, cei doi s-ar fi izolat impreuna la domiciliu.

„Ieri, dupa ce George a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, am decis sa ma programez la testare. Tocmai ce am primit rezultatul si mi-a fost confirmat faptul ca am si eu virusul. Momentan ne simtim bine amandoi, iar pentru urmatoarea perioada vom sta izolati la domiciliu. Va tinem la curent cu starea noastra, dar sunt sigura ca vom trece cu bine peste acest moment”, a declarat Viviana Sposub pentru protv.ro.

Cati bani primeste George Burcea la Ferma. S-a aflat adevarul din culisele PRO TV

Reactia Andreei Balan, dupa ce George Burcea a confirmat relatia cu Viviana Sposub de la Pro TV

loading...