Gina Pistol si burtica de gravida. Smiley si Gina Pistol sunt impreuna de trei ani, dar si-au ascuns relatia pentru mult timp. Abia anul acesta cei doi au renuntat la discretie si s-au afisat in public ca doi indragostiti. Acum, Smiley si Gina locuiesc impreuna in vila din Cernica.

Citeste si: Primele imagini cu Gina Pistol gravida. Smiley a insotit-o la o clinica din Bucuresti

Anul 2020 le-a mai adus o bucurie uriasa celor doi indragostiti, caci vor deveni parinti de fetita. Si-au dorit multa vreme sa tina sarcina un secret, dar, din pacate, presa le-a luat-o inainte. Tocmai de aceea, au decis ulterior sa posteze un vlog pe Youtube, in care sa le ofere fanilor detaliile mult dorite.

Gina Pistol si burtica de gravida – cele mai clare imagini cu iubita lui Smiley

Chiar daca sunt persoane faimoase si lucreaza amandoi la doua posturi de televiziune concurente, Smiley si Gina nu si-au dorit sa lase la vedere prea multe detalii despre povestea lor de dragoste. S-au ferit cat au putut inclusiv cu sarcina frumoasei prezentatoare. Motivul a fost unul dureros, din pacate.

Citeste si: Ce masina conduce Gina Pistol. Costa 70.000 de euro

Gina Pistol si burtica de gravida. In urma cu cativa ani, Ginei i s-a spus ca nu va putea duce la capat o sarcina. Asa ca cei doi s-au temut de o pierdere de sarcina, care i-ar fi devastat atat pe ei, cat si pe cei dragi. Nici macar apropiatii nu stiau detalii despre bebelus, inainte sa apara public primele imagini cu burtica de gravida.

Gina Pistol si burtica de gravida. Iata ca acum prezentatoarea Antena 1 de la Chefi la Cutite nu isi mai ascunde sarcina. Conform click.ro, ea a postat pe internet mai multe imagini de la filmarile pentru o reclama. Gina straluceste pur si simplu, in niste rochii mulate. De altfel, isi incurajeaza fanii sa cumpere acele produse, fiind vorba despre publicitate pentru ele.

Gina Pistol si burtica de gravida. Citeste si: Lista iubiti Gina Pistol. Cu cine s-a iubit vedeta Antena 1, inainte de Smiley

Din fericire, nu au fost probleme cu sarcina, iar grijile celor doi sunt acum legate de venirea pe lume a micutei. Cu siguranta ca nu va avea motive sa isi faca griji in viata. Nu doar Smiley face o mica avere lunar, ci si partenera lui de viata. Gina prezinta Asia Express, Chefi la Cutite si face si reclama unor branduri celebre.

loading...